НОВОРІЧНИЙ ТУР В ЧЕХІЮ 30.12.15

 30.12.15

 

 

 

 

НОВОРІЧНИЙ ТУР В ЧЕХІЮ

ЗУСТРІЧ НОВОГО РОКУ НА КОРАБЛИКУ

1 день Виїзд з м. Тернопіль/Львів. (Місця розписані згідно попереднього запису). Перетин кордону з Польщею.

Нічний переїзд в Прагу.

2 день   Переїзд в Прагу, столицю Чеської республіки.

По приїзду оглядова екскурсія  “Вуличками Старого міста”. Ця екскурсія дозволить Вам в короткий час ознайомитися з історичними районами Праги і її чудовими пам’ятками архітектури. Ви пройдете лабіринтами вуличок Старого міста, і побуваєте в найкрасивіших місцях міста: на Вацлавській і Староместскій площах, на Карловому мосту. Ви побачите знаменитий Орлой – празькі куранти, Тинський собор, будинок, де народився письменник Франц Кафка.

Вільний час в Празі. «Тіні старого міста» (15 €). Прогулянка по вечірній Празі крізь століття. З Вами йтиме гід в костюмі з палаючою лампою в руці замість указки. Про життя, мрії і трагедії в подачі привида – духу страченого бургомістра. Родзинка для тих, хто вже з Прагою знайомий і для сімей з дітьми. Від Старомнестської до Малостранської площі пройдете по маловідомих романтичних вуличках. Легенди та правдиві історії доповнять казкову атмосферу освітленої газовими ліхтарями нічний Праги. Початок з настанням темряви.

Увечері повернення в готель (використання громадського транспорту за свій рахунок). Ночівля.

НОВИЙ РІК 2016!!!

Newyears 2016

Вартість новорічної вечері з розважальною програмою на кораблику 70 Євро по р.Влтава

3 день    З НОВИМ 2016 РОКОМ!!!

Сніданок. Вільний день в Празі.

Рекомендуємо екскурсію в Дрезден – столицю Саксонії (35 € дорослі / 30 € діти до 16 років). Своїх відвідувачів Дрезден заворожує блискучим і захоплюючим поєднанням традицій і сучасності. Прогулюючись по центру міста, з його колишньою резиденцією саксонських курфюрстів королів, видом на чудовий ландшафт Ельби, Ти відчуєш неповторний шарм «Флоренції на Ельбі» – міста мистецтва, старовинної витонченої архітектури, величезних музейних колекцій, оркестрів і хорів зі світовим ім’ям.

Вільний час.

Повернення в Прагу.

4 день Сніданок. Виселення з готелю.

Екскурсія в Карлові Вари (30 €). Місто лікувальних джерел, променад і колонад. Тільки побувавши тут Ви зрозумієте Гете, котрий сказав: «На світі існує лише три місця, де я хотів би жити – Веймар, Рим і Карлові Вари».

Плюс вільний час на самостійне катання на фунікулері Діани, обід, бутіки й магазини … А може Вам пощастить зустріти якусь знаменитість? І неодмінно – вічно живі троянди, просочені карловарською сіллю, – так і захочеться на пам’ять про це казкове місце серед Ангельських гір …

Виїжджаємо в сторону українського кордону.

5 день Прибуття до Львова/Тернополя (близько 12:00)

Вартість програми на  – 175 Є

Шенген віза + візовий центр + страхівка: додається 35Є + 20 Є + 50 грн.

Print Friendly, PDF & Email