TOП 3 ПАРКИ РОЗВАГ Європи 🇺🇦 🇪🇺 08.08.2022

08.08.2022

 

 

 

 

 КАНІКУЛИ В TOП 3 ПАРКИ РОЗВАГ Європи 🇺🇦 🇪🇺

ZatorLand / Europa Park / DisneyLand

1. День. Збір групи в 06.00. Виїзд групи з Тернополя. Розміщення в комфортабельний автобус класу Євро 5. Місця розписані згідно з попереднього запису.  Виїзд до Україно-Польського кордону. Проходження кордону.

Краків. У Польщі є декілька столиць, Варшава – адміністративна, Закопане – зимова, ну а душа цієї країни в найцікавішому місті Краків. Протягом віків тут змішувалися впливи цивілізацій Заходу та  Сходу, перетиналися шляхи культур, думок та релігій різних народів. Саме тут знаходиться Вавель – місце коронації польських королів, Маріацький костел з вівтарем Віта Ствоша, найбільший у Європі Ринок, Торгові ряди Сукенніце, а також Ягелонський університет з відомими Collegium Maius.

Поселення в гірській місцевості біля ZatorLand.

2. День. Сніданок. Парк атракціонів ZatorLand.

Заторланд — унікальне місце на карті парків розваг у Польщі, де наука перетворюється на дивовижну гру! Завдяки широкому вибору різноманітних атракціонів ми забезпечуємо розваги для дітей різного віку на найвищому рівні. Тут зібрано кілька десятків атракціонів, серед яких: колесо огляду, ігрова кімната, батути, динокостер, автодром, зона активного дослідника, палеонтологічні майстерні, каруселі «Twist’n’Swing», «Слони», «Merry-Go-Round», ланцюгова карусель «Клоун», шалений пліт «Crazy Raft» та палеонтологічні майстерні. https://zatorland.pl/
Вечірній переїзд в Німеччину.

3. День. Парк атракціонів EuropaPark.

Відпочинок в Європа-Парк (EUROPA-PARK*****) Прикольні колоритні та цікаві враження ГАРАНТОВАНО!

 Європа-парк, як можна здогадатися з назви, являє собою парк розваг, поділений на 11 частин. Кожна з частин – це одна з європейських країн, і звичайно в кожній країні атракціони та інші розваги виконані з національним колоритом властивим цій країні-: Німеччина, Англія, скандинавські країни, Франція, Греція, Іспанія, Швейцарія, Нідерланди, Португалія та Італія. Всього в парку налічується близько 100 атракціонів, а його територія сягає 62 гектара, тут постійно працюють артисти та аніматори, проводяться численні барвисті театралізовані вистави і ходи, різні конференції та телевізійні зйомки. www.europapark.de

Ніч в готелі на території Франції.

4. День. Сніданок. Париж ( Екскурсія оглядово )

Блискучий Париж – мрія усіх. Це місто кличе, притягує, розбурхує і зводить з розуму. Париж – столиця світла та моди, місто сміливих проектів та яскравих вражень. «…Свято, яке завжди з тобою…», – так ніжно про Париж згадував Хемінгуей. Місто яке побудоване на контрастах: широкі бульвари, які перетинають вузькі вулички; величні монументи, які приховують убогі задвірки; затишні маленькі кафе, які конкурують з респектабельними ресторанами. На блошиному ринку тут з однаковим успіхом торгують навдивовижу дорогим антикваріатом та дешевим китайським одягом. «Париж – це все що ти захочеш!» – сказав Фредерік Шопен 150 років назад, але ці слова актуальні і сьогодні. Єлисейські поля, що оспівані здається, на всіх мовах світу, вражаюча тиша дворику Лувра, чавунні візерунки на вікнах і ніжні відблиски на бруківці, як дорогоцінне вино, розіллється теплом і, як знати, можливо, змінить Ваші уявлення про життя. Тут у кожної вулиці або бульвару – своя історія; пам’ятки і музеї відомі практично в усьому світі. Архітектурний вигляд Парижа, який дбайливо зберігається, контрастує з новаторськими спорудами, які час від часу з’являються в історичному центрі.
Особливої чарівності місту додають численні парки, сквери і сади, серед яких нарівні із згаданими садами Тюїльрі і Люксембурзьким слід назвати Булонський ліс (Bois de Boulogne). Паризькі вулиці, бульвари, площі, кафе і магазини стали еталоном досконалості. Головна принадність Парижа полягає у величезному різноманітті його пам’яток, закладів і можливостей.


Ніч в готелі.

5. День. Парк атракціонів Disney Land

Діснейленд – казкове королівство, пункт номер один для відвідання не лише дітей, а й багатьох дорослих. Ми розповімо, як цю мрію втілити в реальність, з усіма цінами, картами, маршрутами та нюансами. Діснейленд – одна із найпривабливіших визначних пам’яток Парижа. Парк відкрили 12 квітня 1992 року. Це місце, де діти отримають повно розваг, а дорослі стануть дітьми.  На території Діснейленду розташовані Disneyland Park та Walt Disney Studio. У Діснейленді є власний вокзал, поле для гольфу, тенісні корти й дитяча футбольна школа. www.disneylandparis.com


Вечірній переїзд в Польщу.

6. День. Вроцлав.

Вроцлав – це 5 річок, 12 островів і 112 мостів, тому його часто називають «польською Венецією».  Третину площі міста займають парки та сквери.  Вроцлав пишається своєю понад 1000-літньою історією, зачаровує оригінальною архітектурою, приваблює сприятливим кліматом. Це найтепліше місто у Польщі! У нього неможливо не закохатися. Тут панує сплетіння багатьох культур, привезених людьми із різних країн світу, тому у Вроцлаві  приязно ставляться до іноземців. 

  Екскурсія у Вроцлаві. Старе місто. Набережна.


Ніч в готелі.

7. День. Сніданок. Виїзд в Україну.

 

Вартість програми  390 Є. 

Медична страховка 200 грн.                     

У вартість входить:

  • переїзд автобусом Євро класу.
  • супровід гіда-керівника групи.
  • 4 ночі в готелях з сніданками.
  • напої в автобусі (вода).
  • подарунок від фірми-організатора, сувеніри-магніти.

Додатково оплачується вхідні квитки.

Print Friendly, PDF & Email