Французька Рив’єра 07.07.2018

07.07.2018

 

 

 

 

Французька Рив’єра

БУДАПЕШТ – о.ХЕВІЗ – МОНТЕ КАРЛО – КАННИ – НІЦЦА – САН-ТРОПЕ

1-й день. Збір групи в 05.00. Розміщення в автобус євро класу. Виїзд з Тернополя. Зупинка на обід  перед кордоном. Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд територією Угорщини . Вечірнє прибуття в м. Будапешт. Вільний час. Ніч в готелі.

2-й день. Сніданок. Виїзд на термальний курорт Угорщини, по іншому його називають Угорська Здравниця місто курорт Хевіз. Відпочинок на озері. Термальне озеро Хевіз – це найважливіший центр лікувального туризму Угорщини. Найбільше лікувальне озеро в Європі природного вулканічного походження з теплою водою і торф’яним дном. Озеро розташоване посередині величезного парку. У воді плавають рожеві латаття, привезені сюди з Індії. Вони є символом міста і зображені на його гербі.
Лікувальні властивості озера, що утворилося десятки тисяч років тому, виявили ще римляни на початку нашої ери. На сьогоднішній день у містечку знаходеться безліч медичних закладів та готелей, які приймають гостей цілий рік. Завдяки унікальним дарам природи, лікувальними можливостями і професійному медичному персоналу, який удосконалювався протягом декількох поколінь, Хевіз став одним з визнаних у світі, першокласних лікувальних місць.
heviz2

19.00 – Виїзд в Канни.

3-й день. Ранкове прибуття.

Поселення в апартаменти  близько 11.00. Апартаменти знаходяться в центрі Канн близько до відомої набережної Круазет та Палацу Фестивалів.  Апартаменти обладнані кухнею.  Пропонуємо відпочинок на найелегантнішому побережжі блакитної рів’єри.

cannes

 3-й – 10-й день. Відпочинок на морі. Ця приваблива Блакитна Французька Рив’єра! Інакше й не назвеш цей шматочок золотого піщаного берега, обрамленого водною та небесною блакиттю з одного боку та зеленню гірських схилів Альп – з іншого. Блакитний берег – це триста сонячних днів в році, що розтягнулися уздовж побережжя Середземного моря, що починаються недалеко від величезного буйного портового Марселя і завершуються чарівним Мантоном, що граничить з Італією. 120 кілометрів побережжя, 40 кілометрів прекрасних пляжів. За час вашого відпочинку тут, Ви можете безперешкодно поїхати в Канни, Монако, Сан – Тропе, Езе…індивідуально, або ж екскурсійно з групою. Містечко Beaulieu-sur-Mer знаходиться в бухті блакитного Берега Французької Рив’єри 5 км від порту Ніцци та 15 км від королівства Монако. Тут відпочинок дня заміняє тиждень…

montecarlo

10-й день. Збір групи в 19.00. Виїзд в Італію. 

11-й день. Прибуття в транзитний готель на території Італії. Поселення. Відпочинок з дороги. Вільний час.

12-й день. Сніданок. Виїзд в Україну.

Вартість програми 425 Є. ***оформлення Шенгенської  візи та медичної страхівки – 55 Є(дорослий),дитина до 18 р(15 євро). Вартість екскурсій по програмі ( Монако, Ніцца, Канни, Езе)- 20Є/ос.

У вартості туру 9 ночей. ( 2 транзитних ночівлі, 7 ночей в Каннах)

***В апартаментах на морі є можливість замовити  2-х разове харчування 15 Є /день  дорослий, 10 Є /день  дитина до 16 р.