НА МОРЕ В ІСПАНІЮ (АВІА ТУР) 29.07.2022

29.07.2022

 

 

 

 

НА МОРЕ В ІСПАНІЮ

 ПОБЕРЕЖЖЯ КОСТА БРАВА (7 НОЧЕЙ) + БАРСЕЛОНА + МОНСЕРРАТ + ЖИРОНА

Сьогодні Коста-Брава – ласий шматочок для туристів і найпопулярніше узбережжі Іспанії . Тут мальовничі скелі, високі середземноморські сосни-пінії і відмінні пляжі, кожен другий з яких володіє нагородою «Блакитний прапор», тобто відповідає міжнародним екологічним стандартам. Природа не пошкодувала для пейзажів Коста Брави найяскравіших і соковитих фарб, а для його пляжів – м’якого золотого піску. Узбережжя цього регіону – суцільно піщане, порізане подекуди мальовничими скелястими бухтами.

1-й день

Виїзд Тернополя. Трансфер до міжнародного аеропорту. Реєстрація на рейс, авіа переліт. Трансфер до готелю. Ознайомлення з місцевістю, вступна екскурсія по містечку Ллорет  де Мар Вечеря. Відпочинок. Ніч в готелі.

2-й день

Сніданок. Відпочинок на морі (до вашого вибору два пляжі у містечку Ллорет де Мар). Вечеря. Ніч в готелі.

3-й день

Сніданок.  

Відпочинок на морі (для бажаючих факультативна екскурсія в Барселону оплата лише вартість квитка до Барселони). Барселона – перлина Старої Європи, яку мріють побачити мільйони туристів. Для цього вони минають тисячі кілометрів і отримують незабутні враження.

Багато тих, хто побував в столиці Каталонії  прагне повернутися сюди ще. Барселона – дивовижно красиве місто, багато чудес якого створені великим чарівником Гауді. Площа Іспанії, Національний Палац, Гора Монтжуік, Олімпійське Кільце, Набережна Колумба, Олімпійський Порт, Район Ешампле.  У тому, що у міст є душа, після відвідування Барселони вже не сумніваєшся.

Вільний час на обід та дегустацію Каталунської кухні. Для бажаючих колоритний шопінг.
Залишаємось в Барселоні до вечора, щоб відвідати  – співаючі фонтани. Барселона – один з небагатьох міст в світі, які можуть здивувати туристів чарівним видовищем танцюючою води. Фонтани, каскади і рукотворні водоспади починаються на Плацу Еспанья, в двох дивовижних по красі вежах, збудованих у венеціанському стилі, і супроводжують здивованих туристів до Музею Каталонії. Ця водна феєрія знаходиться в найвищій частині велелюдного міста, на горі. Її назва, Монтжуик, перекладається як «чарівна гора». І пояснення цієї назви довго шукати не потрібно.

Повернення в готель. Вечеря. Ніч в готелі.

4-й день 

Сніданок. Відпочинок на морі (до вашого вибору два пляжі у містечку Ллорет де Мар). Вечеря. Ніч в готелі.

 

5-й день

Сніданок. Відпочинок на морі  (для бажаючих факультативна екскурсія в Монсеррат оплата лише вартість квитка). Монастир Монсеррат зазвичай перше місце, яке відвідують туристи після Барселони. Їдуть сюди не тільки за духовними скарбами (Чорна Діва Монсерратська), але і за красивою природою гір. В ущелині вапнякових скель у гірській місцевості Монсеррат на висоті 721 метра ховається шанований католиками всього світу древній бенедиктинський монастир. Потрапити сюди можна на фунікулері або по відкритій недавно зубчастої залізниці. Подорож до монастиря Монсеррат саме по собі пригода, повз пропливають сміховинного виду скелі, яким місцеві жителі дали відповідні прізвиська на кшталт «Хобота слона» . Вечеря. Ніч в готелі.

 6-й день 

Сніданок. Відпочинок на морі.(для бажаючих факультативна екскурсія в Жирону   оплата лише вартість квитка). Вечеря. Ніч в готелі.

 

7-й день

Сніданок. Відпочинок на морі. (Для бажаючих  факультативна екскурсія в середньовічне містечко Тосса де Мар). Вечеря. Ніч в готелі.

8-й день.

Сніданок.  Трансфер в аеропорт. Реєстрація на рейс.

 

 

 

Вартість програми на одну особу 645 є.

У вартості туру:

  • трансфер до міжнародного аеропорту. Авіа переліт.
  • Проживання у готелі 4*на базі HB  ( сніданки і вечері швецька лінія).
  • Супровід керівника групи.
  • Організовані екскурсії в Барселону, Жирону, Монсеррат, Тосса де Мар.
  • Медичне страхування. 
  • Вартість квитків по всіх екскурсіях 35 є.

 

Print Friendly, PDF & Email