🇫🇷 КАНІКУЛИ В ПАРИЖІ 21.03.2024

 КАНІКУЛИ В ПАРИЖІ

21.03.2024

Wroclaw # Dresden # Paris # DisneyLand # Prague

1. День. Виїзд автобусом класу Євро 6 (VIP) з  Тернополя о 16.30. Проходження Україно- Польського кордону! Транзит територією Польщі.


2. День.  Ранковий туалет. Сніданок ( свої харчі ). Дорога до Вроцлава. Прибуття.

Вроцлав – це 5 річок, 12 островів і 112 мостів, тому його часто називають «польською Венецією».  Третину площі міста займають парки та сквери.  Вроцлав пишається своєю понад 1000-літньою історією, зачаровує оригінальною архітектурою, приваблює сприятливим кліматом. Це найтепліше місто у Польщі! У нього неможливо не закохатися. Тут панує сплетіння багатьох культур, привезених людьми із різних країн світу, тому у Вроцлаві  приязно ставляться до іноземців. 

Прогулянка по Вроцлаві. Старе Місто. Набережна. Фото пауза.

Вечеря (Снек + теплий напій). Ніч в транзитному готелі.

3. День. Сніданок. Виїзд в Дрезден. Прогулянка Старим Містом. Колись маленьке слов’янське рибальське селище Дреждяна протягом століть зросло та перетворилось на одне з найкрасивіших міст Європи. Сьогодні Дрезден – це прекрасні замки, витончені церкви і палаци. Він знаменитий прекрасною архітектурою і художніми скарбами. «Флоренція на Ельбі» – так ще триста років тому назад охрестили Дрезден.
Знайомство з містом розпочнеться з прогулянки СТАРОЮ ЧАСТИНОЮ ДРЕЗДЕНА.  Театральна площа та Дрезденська Опера, бароковий палацовий ансамбль Цвінгер та резиденція династії Веттинів в стилі ренесанс, церква Богородиці Фрауенкірхе та тераса Брюля – «Балкон Європи» та звичайно ДРЕЗДЕНСЬКА КАРТИННА ГАЛЕРЕЯ. Відвідуємо Дрезденську Картинну Галерею.

Пікнік на набережній Ельба.


Вечірній виїзд у Францію( Париж).


4. День. Ранковий туалет. Сніданок французький( багет / круасан ) Блискучий Париж – мрія усіх. Це місто кличе, притягує, розбурхує і зводить з розуму. Париж – столиця світла та моди, місто сміливих проектів та яскравих вражень. «…Свято, яке завжди з тобою…», – так ніжно про Париж згадував Хемінгуей. Місто яке побудоване на контрастах: широкі бульвари, які перетинають вузькі вулички; величні монументи, які приховують убогі задвірки; затишні маленькі кафе, які конкурують з респектабельними ресторанами. На блошиному ринку тут з однаковим успіхом торгують навдивовижу дорогим антикваріатом та дешевим китайським одягом. «Париж – це все що ти захочеш!» – сказав Фредерік Шопен 150 років назад, але ці слова актуальні і сьогодні. Єлисейські поля, що оспівані здається, на всіх мовах світу, вражаюча тиша дворику Лувра, чавунні візерунки на вікнах і ніжні відблиски на бруківці, як дорогоцінне вино, розіллється теплом і, як знати, можливо, змінить Ваші уявлення про життя. Тут у кожної вулиці або бульвару – своя історія; пам’ятки і музеї відомі практично в усьому світі. Архітектурний вигляд Парижа, який дбайливо зберігається, контрастує з новаторськими спорудами, які час від часу з’являються в історичному центрі.
Особливої чарівності місту додають численні парки, сквери і сади, серед яких нарівні із згаданими садами Тюїльрі і Люксембурзьким слід назвати Булонський ліс (Bois de Boulogne). Паризькі вулиці, бульвари, площі, кафе і магазини стали еталоном досконалості. Головна принадність Парижа полягає у величезному різноманітті його пам’яток, закладів і можливостей.

Ніч в готелі.

 


5. День.  Сніданок. 

Дісней Ленд.

Діснейленд – казкове королівство, пункт номер один для відвідання не лише дітей, а й багатьох дорослих. Ми розповімо, як цю мрію втілити в реальність, з усіма цінами, картами, маршрутами та нюансами. Діснейленд – одна із найпривабливіших визначних пам’яток Парижа. Парк відкрили 12 квітня 1992 року. Це місце, де діти отримають повно розваг, а дорослі стануть дітьми.  На території Діснейленду розташовані Disneyland Park та Walt Disney Studio. У Діснейленді є власний вокзал, поле для гольфу, тенісні корти й дитяча футбольна школа. www.disneylandparis.com

Після святкового Феєрверку виїзд в Прагу.

 

 


6. День. Приїзд в Прагу. Екскурсія Старим містом. Пішохідна екскурсія “Прага – місто легенд” – вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати !!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Золота вуличка, Вацлавська площа, Карлова вулиця. … Всього й не перелічити! Усю цю красу ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але мабуть досить мріяти, пора все це побачити своїми очима. І як без шопінгу. Ночівля в транзитному готелі.

7. День. Сніданок. Виїзд в Україну.
Прибуття в Тернопіль.

Вартість програми на одного учасника складає 345 Є

Вхідний квиток у Діснейленд парк  105 Є

У вартість входить :
Супровід керівника групи.
Проїзд автобусом класу VIP euro 6 по маршруту.
3 ночі в готелях + 3 сніданки + 3 вечері ( пікніки # снеки #  напитки ).

екскурсія у Вроцлаві

екскурсія в Парижі

екскурсія у Празі

вхідні квитки
✔  Дрезденська Картинна Галерея