✨Країни Балтії & Стокгольм 🇸🇪(НОВОРІЧНА) 26.12.2023

 VILNIUS, RIGA, TALLIN, STOCKHOLM

26.12.2023

 

26.12.  Збір групи . Вечірній виїзд. Процедура проходження Україно – польського кордону.

 

27.12. Транзит територією Польщі та Литви. Прибуття в Ригу. Насолоджуйтеся різдвяним духом середньовічної  столиці Латвії! Пориньте в неповторну атмосферу латвійського Різдва, прогулюючись найбільшим і найстарішим різдвяним ярмарком у країнах Балтії. Місто чудово поєднує в собі стародавні традиції, етнічну сутність та сучасні тенденції.   Дивовижна атмосфера стародавнього міста вражає: церква Святого Петра – один із символів і одна з головних визначних пам’яток міста; Собор Святого Якова – пам’ятка у стилі готики, четверта за величиною церква Риги, головна католицька церква Латвії. А також Домський собор, Ризький замок, Порохова вежа та інші цікаві місцини.Вечірня програма в Ризі. Поселення в готелі. Відпочинок з дороги. Ніч в готелі

28.12. Сніданок.  Виїзд в Естонію.

 У Європі є особливе місто, де зимові казки справжні; це місто  Таллін (Таллінн). Саме тут вперше в світі було поставлено міську Різдвяну ялинку (1441 рік). Це невеличке та затишне містечко, де пахне сіллю та морським бризом, де віє свіжий вітер та чути приручених чайок. Весь центральний район Талліна – Старе місто, фактично являє собою один величезний музей під відкритим небом. Тут зосереджено неймовірну кількість стародавніх будівель. У 1997 р. Старе місто опинилося в списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Прогулянка взимку серед валів 16-го століття в старому місті Талліна є одним з найдивовижніших вражень, які ви можете отримати. Ласкаво просимо на середньовічний Таллінський Різдвяний ярмарок! Культурна програма в Старому Місті (прогулянка – екскурсія).

Реєстрація та посадка на кораблик. Програма на кораблі. Ніч (каюта на 4 особи або на 2 з доплатою).   Душ , туалет в кожній каюті.
Можлива вечеря за додаткову плату . Величезний вибір морепродуктів,  закусок і десерту порадують навіть самого вимогливого гурмана.
Під час круїзу Вас чекає розважальна програма, дискотека. Вечірня програма на лайнері. Команда аніматорів, що працюють на кораблі забезпечать чудове проведення часу для подорожуючих. Скучати і просто дивитись на море – не буде часу.

 

29.12.  Сніданок на кораблику.Шведський стіл в ресторані Swedish Buffet restaurant.  Багатий шведський сніданок…  Запасу вистачає до вечері. Стокгольм. 6 годин.

Стокгольм – столиця і найбільше місто Швеції, розташоване на центральному узбережжі Східної Швеції в гирлі озера Меларен. Він побудований на 14 островах, з`єднаних 57 мостами. Гамла Стан – один з найбільш добре збережених середньовічних міських центрів в Європі. Серія мощених вулиць, будівель в стилі бароко, готичних церков, старих ресторанчиків дають гарне наочне уявлення про історичне минуле міста, заснованого в 1252 році.

Вечірні години реєстрація на лайнер до Талліна. Поселення по каютах. Відпочинок. Анімаційна програма на кораблі.
По бажанню грандіозна вечеря в ресторані.
Вільний час та продовження анімаційної програми. Ніч.

30.12.   Сніданок на кораблику. Переїзд групи у Ригу. Ніч в готелі.

31.12Сніданок. Вільнюс . Різдвяний сезон у Вільнюсі чекає на вас!!!
Різдвяний дух, тисячі затишних вогнів, як відкрита до неба казка, що чекає на вас! Вільнюська ялинка входить  в десятку найкрасивіших ялинок  у світі.  На різдвяному ярмарку у Вільнюсі,  який є найбільшим містом Литви, ви зможете насолодитися смачним  святковим частуванням, глінтвейном та відчути справжню радість Різдва.  Тут розташована Замкова гора, увінчана баштою Гедимінаса, яка залишилася від укріплень Верхнього замку і вважається символом міста. На даху вежі влаштовано оглядовий майданчик, із якого відкривається панорама Старого міста й долини річки Вільні. Біля підніжжя Замкової гори розташована Кафедральна площа з пам’ятником князю Гедимінасу, Кафедральним собором Святого Станіслава та Святого Владислава та дзвіницею. Найбільший і найскладніший архітектурний ансамбль міста – комплекс Вільнюського університету, який складається з 13 будівель у кілька корпусів, включаючи костел Св. Іоанна, дзвіницю та 13 двориків. Вільний час. Новорічна ніч у Вільнюсі.

01.01.   Сніданок. Організований виїзд групи в Україну .
02.01.   Ранкове прибуття.

 

Вартість складає 395 Є/ос.

У вартості:

✔️ транспортне обслуговування по маршруту

✔️ 3 ночі в готелях

✔️ 3 сніданки

✔️ 2 ночі на кораблику з розважальною програмою

✔️ 2 сніданки на кораблі

✔️ Новорічне святкування у Вільнюсі