RIO CAMP GREECE 🇬🇷 (HALKIDIKI) 08.08.2022

 

  08.08.2022

 

 

 

 

АНГЛОМОВНИЙ ДИТЯЧИЙ ПРОЕКТ RIO CAMP В ГРЕЦІЇ

на березі ЕГЕЙСЬКОГО МОРЯ.   Локація ХАЛКІДІКІ.

ТЕРНОПІЛЬ – БУХАРЕСТ – СОФІЯ – САЛОНІКИ – ПІВОСТРІВ ХАЛКІДІКІ – ТЕРНОПІЛЬ

Халкідікі називають “перлиною Греції” не тільки завдяки гармонійному поєднанню чудової природи, клімату та умов для релаксації. Тут кожен знайде для себе відповідний вид відпочинку. Готельний бізнес на півострові процвітає і готовий запропонувати самі різні заходи. Сьогодні півострів Халкідікі вважається справжнім раєм для бажаючих відпочити, цьому сприяють і чудові природні умови і надзвичайно тривала берегова лінія довжиною 550 км. Погода влітку тут спекотна і суха, з середньою температурою 28 градусів, а взимку прохолодно – в середньому 12 градусів тепла. Всі три частини півострова Халкідікі привабливі для туристів. Однак Кассандру прийнято вважати найпопулярнішим місцем відпочинку. Кришталеві блакитні води Егейського моря та чудові піщані пляжі зроблять відпочинок Вам та Вашим дітям захоплюючим та колоритним.

1 день. Збір групи в 06.00. Розміщення в автобус євро класу. Місця розписані згідно попереднього запису. Виїзд з м. Тернопіль. Зупинка на обід перед кордоном. Проходження Україно-Румунського  кордону. Переїзд по території Румунії та Болгарії. Зупинка на вечерю на території Румунії.

2 день.  Прибуття в Грецію, на півострів Халкідікі  орієнтований час прибуття між 12.00 та 14.00. Початок відпочинку на побережжі Егейського моря!!!!!!!!!

Поселення в готелі 3* в містечку Фурка на березі Егейського Моря ( 350 м. до пляжу) https://www.bellagio-hotel.gr/en/. Знайомство з територією .  Готельний комплекс  має всю необхідну інфраструктуру для дитячого та дорослого відпочинку. Дитячий майданчик з волейбольною та тенісною площадками, 2 басейни , кімнати для зустрічей та занять, бесідки, ресторан в якому подають у більшості страви домашньої Грецької кухні.  Інструкція по техніці безпеки.  Обід.  Розміщення по кімнатах. Перша тематична зустріч і початок табору. Ігри на знайомство ( іноземна мова).  Організований відпочинок на морі.

19.30 – Вечеря.  Сон.

 

3 день. Руханка. Сніданок. Тематична зустріч. Відпочинок на морі. Обговорення ранкової теми по  по групах. Заняття в групах.

13.30 обід. Вільний час. 15.00 – Тематична зустріч. Практичні заняття в групах.

Відпочинок в іграх на морі.

19.30 – Вечеря. Вільний час.  Сон.

 

4 день. Руханка. Сніданок. Тематична зустріч.  Відпочинок на морі. Обговорення…ділення по групах. 13.30 обід.

Організований в виїзд групи в м. Неа Фокіа. Прогулянка Старим  містом. Печера святого апостола Павла.  Стара фортеця та церква 12 апостолів. Екскурсія для учасників табору на англійській мові. Вільний час на фото сесію .  Повернення в готель.

20.30 – Вечеря.  Сон.

 

 

5 день. Руханка. Сніданок. Тематична зустріч. Відпочинок на морі. Обговорення…ділення по групах.

Заняття в групах. 13.30 обід. Організований виїзд групи в містечко Неа Скіоні. Прогулянка містом.

Старе рибацьке містечко… стара церква з чудотворною кам’яною  іконою Богородиці. Ексурсія іноземною мовою.  Відпочинок на місцевому пляжі. Повернення в готель.

20.30 – Вечеря. Сон.

 

 

6 день. Руханка. Сніданок. Тематична зустріч. Відпочинок на морі.

Заняття в групах. 13.30 обід. Організований виїзд групи в Афітос.

Афітос – це село на вершині пагорба з кам’яними будинками на брукованих вулицях із краєвидом на затоку Торонеос із популярним пляжем унизу. На головній площі розміщено церкву Св. Димитрія 1800-х років, а вздовж скель і берега працюють македонські ресторани й бари з краєвидом на море. У Музеї фольклору можна побачити кераміку, тканини й мистецтво, а на Афітоському фестивалі влітку – вуличне мистецтво й живу музику.

Головна пам’ятка Афітоса – сама його архітектура.  Тут збереглося безліч будинків ХІХ століття, якими можна помилуватися під час прогулянки брукованими вулицями.  Деякі будинки майже не змінилися, інші збереглися гірше, але лише надають Афітосу більше колориту.

 На центральній площі Афітоса розташована церква св.  Димитрія.  Ця тринефна базиліка (єдина в такому стилі на Халкідіках) датується 1858 роком і зберігає цінні ікони, рідкісні мозаїки та старовинні церковні предмети.  Поблизу церкви розташовані каменоломні, що залишилися з античних часів.

 Поруч із церквою працює Фольклорний музей — немає кращого місця, щоб дізнатися про історію та традиції цих місць.  На початку 80-х представники місцевого фольклорного клубу вирішили заснувати його, а для розміщення обрали кам’яну будівлю XIX століття, збудовану в традиційному для Халкідіків стилі.  Цей кам’яний особняк має меншу цінність, ніж сам музей.  Більшість експонатів Фольклорного музею – подарунки мешканців Афітосу.  У колекції знайшлося місце кухонного начиння, інструментів теслярів, рибалок, бджолярів, а також витворів мистецтва художників та скульпторів Афітоса.  Якщо пощастить, можна потрапити на виставки, які часто проводяться влітку.

 Якщо пройти від центральної площі у бік моря, можна потрапити на так званий кам’яний балкон.  У цій частині Афітоса, наповненої затишними кафе, численні туристи насолоджуються видами півострова Ситон та затоки Торонеос.  До речі, весь Афітос, збудований на крутому березі, прийнято називати «кам’яним балконом Кассандри».

 Що стосується найближчих пам’яток, з Афітоса можна поїхати до Каліфеї.  У цьому курортному містечку збереглися руїни храму Амона Зевса, є оглядовий майданчик із мальовничою церквою, безліч таверн та магазинів.

 

 

 Повернення в готель.  20.30 – Вечеря.  Сон

7 день. Руханка. Сніданок. Тематична зустріч. Відпочинок на морі. Обговорення…ділення по групах. Заняття в групах. 13.30 обід. Вільний час.

15.00 – Тематична зустріч. Практичні заняття в групах. Відпочинок на морі.

19.30 – Вечеря. Вільний час.  Сон.

8 день. Руханка. Сніданок. Тематична зустріч. Відпочинок на морі. Обговорення…ділення по групах. Заняття в групах. 13.30 обід. Вільний час.

15.00 – Тематична зустріч. Практичні заняття в групах. Відпочинок на морі.

19.30 – Вечеря. Вільний час.  Сон.

9 день. Руханка. Сніданок. Тематична зустріч. Відпочинок на морі. Обговорення…ділення по групах. Заняття в групах. 13.30 обід. Вільний час.

15.00 – Тематична зустріч. Практичні заняття в групах. Відпочинок на морі.

19.30 – Вечеря. Вільний час.  Сон.

10 день. Руханка. Сніданок. Тематична зустріч. Відпочинок на морі. Обговорення…ділення по групах. Заняття в групах. 13.30 обід. Вільний час.

15.00 – Тематична зустріч. Практичні заняття в групах. Відпочинок на морі.

19.30 – Вечеря. Вільний час.  Сон.

11 день. Руханка. Сніданок. Тематична зустріч. Відпочинок на морі. Обговорення…ділення по групах. Заняття в групах. 13.30 обід. Вільний час.

15.00 – Тематична зустріч. Практичні заняття в групах. Відпочинок на морі.

19.30 – Вечеря. Вільний час.  Сон.

12 день. Руханка. Сніданок. Відпочинок на морі. Повернення з моря. Завершальна тематична зустріч. Вручення подарункових сертифікатів. 13.00 – Обід.   Організований виїзд групи в Україну.  Проходження прикордонного контролю. Зупинка на вечерю на території Болгарії.

13 день.  Прибуття в Тернопіль.

У таборі рекомендований вік учасників  11-16 років.

Вартість участі у таборі дітей  ( до 16 років) –  550 Є.   Дорослі – 585 Є

Медичне страхування – 250 грн.

У вартість включено :

  • Проїзд учасників автобусом класу VIP по всьому маршруту.
  • Харчування учасників проекту : сніданок, обід, вечеря.  Проживання учасників проекту в готельному  комплексі. В кімнатах туристичного класу проживатиме  3 особи.
  • Виїзні тематичні екскурсії для учасників проекту. Екскурсія в Афітос, Неа Скіоні, Неа Фокія. Побережжя Кассандри.
  • Організовані тематичні та екскурсії  англійською мовою.
  • Практичні заняття англійською мовою з лідером підгрупи.
  • Роздатковий матеріал для навчання.
  • Гонорари для керівників підгруп дитячого табору.
  • Подарункові сертифікати та грамоти учасника англомовного табору RIO CAMP.
  • Сувенір на згадку про відпочинок в Греції.

 

 

   

Print Friendly, PDF & Email