🇵🇱 ПОЛЬСЬКІ ЗИМОВІ ТАТРИ 19.12.2022

19.12.2022

 

 

 

 

Польські Зимові Татри 

КРАКІВ, ЗАКОПАНЕ, ВЕЛІЧКА(СОЛЯНІ ПЕЧЕРИ)

1-й день.Збір групи в 06.00 виїзд з Тернополя. Розміщення в автобус. Знайомство. Виїзд. Проходження україно – польського кордону. Прибуття в Кальварію. Вечеря. Поселення. Відпочинок

2-й день. Сніданок. Польська Святиня Кальварія Забжидовська запрошує на культурну програму (спадщина Unesco). Знайомство з містом. Спортивні ігри. Кіно. Пішохідна прогулянка горами до замку LANZKORONA.  Відпочинок. Вечеря.
Ігри , розваги. Сон

 

3-й день. Сніданок. Ранкове прибуття  Краків. 

Оглядова  екскурсія: «Старий Краків». У Польщі є декілька столиць, Варшава – адміністративна, Закопане – зимова, ну а душа цієї країни в найцікавішому місті Краків. Протягом віків тут змішувалися впливи цивілізацій Заходу та  Сходу, перетиналися шляхи культур, думок та релігій різних народів. Саме тут знаходиться Вавель – місце коронації польських королів, Маріацький костел з вівтарем Віта Ствоша, найбільший у Європі Ринок, Торгові ряди Сукенніце, а також Ягелонський університет з відомими Collegium Maius.

За  бажанням Краківський Аквапарк. https://www.parkwodny.pl/

Вечеря.  

4. День. Сніданок.
Закопане і Татри – це не тільки лижні маршрути (яких тут майже 160 км). У Національному Татранському Парку доступно також понад 240 км пішохідних маршрутів, є чотири велосипедні стежки, діє 8 туристичних баз, є колоритний кінний транспорт (наприклад, доїзди до Морського Ока).

Центр Закопаного – перехрестя вулиць Крупувки та Костюшка – лежить на висоті 838 м.  Крупувки –  одна п’ятьох найбільш відомих вулиць у Польщі. На цій кілометровій прогулянковій вулиці зустрічаються люди з різних країн і різноманітних інтересів. Торговці продають, художники малюють, туристи цікавляться місцевими особливостями, а хтось просто проходжується, щоб продемонструвати новий лижний костюм.
Серед цікавих туристичних об’єктів – старий костел та Каплиця Ґонсениців на Пенксовому Бжиску – найстаріша збережений сакральна споруда, каплиця в Ящурівці – ідеальний приклад дерев’яного архітектурного мистецтва регіону.
За будь-якої погоди Закопане – чарівне, а відпочинок тут – незабутні
Повернення. Вечеря. Ігри. Відпочинок.

5-й день. Сніданок. Виїзд на  оглядову екскурсію у Велічку. Чудо природи Величка . Величка – невелике місто в 13 кілометрах від Кракова. Тут знаходиться одна з найбільших і найстаріших в Європі соляних копалень. Глибина шахти 340 метрів, а загальна довжина коридорів становить більше 350 кілометрів. З усього світу сюди з’їжджаються туристи, щоб помилуватися підземними красотами шахти. Крім цього, повітря в шахті має лікувальні властивості, під землею обладнаний санаторій. https://www.wieliczka.ru/


Шопінг.
Виїзд з Кракова до українського кордону.

6-й день. Перетин кордону. Приїзд в Тернопіль.

 

Вартість програми 185 Є. (200 грн медична страховка)

У вартість включено:

  • Переїзд по маршруту: Тернопіль – Краків – Закопане – Велічка –  Тернопіль
  • 4 ночі в готелі з сніданками і вечерями
  • Супровід керівника групи
  • Трансфери вказані у програмі
  • Культурна та екскурсійна програма
Print Friendly, PDF & Email