НОВОРІЧНИЙ КРУІЗ « ТРИ СТОЛИЦІ ПІВНОЧІ» 29.12.14

29.12.14

 

 

 

 

НОВОРІЧНИЙ КРУІЗ « ТРИ СТОЛИЦІ ПІВНОЧІ» 

ЕСТОНІЯ – ФІНЛЯНДІЯ – ШВЕЦІЯ

1-й день  Ранковий виїзд з м. Чернівці/Тернопіль. Проходження кордону з Польщею.

Транзитний переїзд територією Польщі та Литви. Прибуття в м.Каунас  – друге за величиною місто Литви. В 1920 – 1940 роках був тимчасовою столицею Литви, так як частина Литви, де розташовувалася її столиця – Вільнюс, була окупована Польщею. Цікавіше всього відвідати добре збережене старе місто, де розташовано безліч архітектурних пам’ятників: Каунаський замок, готичний Будинок Пяркунаса, костели Вітутаса Великого і св. Гертруди, Каунаська ратуша – «Біла лебідь» та інші. Ночівля в готелі.

2-й день  Сніданок. Транзитний переїзд в Естонію. Прибуття до м. Таллінна орієнтовно в обідній час. Пішохідна екскурсія по Старому місту . Екскурсія починається у Верхньому місті від вежі – символу Старого міста – Довгий Герман . Далі – будівля парламенту Естонії – Рійгікогу ; собор Олександра Невського ,  Домська церква – головна церква пагорба ; оглядовий майданчик з видом на Нижнє місто . Прогулянка вздовж фортечної стіни ; саду датського короля і по вулиці Коротка Нога . Продовження екскурсії в Нижньому місті – церква Нігулісте , в якій проводяться концерти органної музики; Ратушна площа , де знаходиться найстаріша аптека Європи; « нульовий» пункт Нижнього міста , де можна загадати бажання , сама романтична вулиця , де відкриті майстерні народних умільців.

Вільний час . Можливість відвідати торгові центри , кафе , магазини сувенірів. Ввечері пропонуємо відвідати ресторан- пивоварню Beer House , який знаходиться в самому серці Старого міста. Побудований за типом австрійських ресторанів і в приготуванні “живого пива ” використовують оригінальні технології 16 століття. Ночівля в готелі .

3-й день   Виселення з готелю . Отримання ланч- пакетів. Виїзд на автобусі в порт Таллінна в 7:00 . Посадка на лайнер в Хельсінкі в 8:00 . Подорож займає 2,5 години. Пасажирів лайнера вже на борту чекає маса вражень , тому що маршрути прокладені вздовж узбережжя. Під час поїздки ви зможете милуватися унікальною природою Скандинавії. Просте споглядання прибережних долин , лісів , а в багатьох місцях і скель , що нависають над водою , буде достатньо , щоб ви забули про свої повсякденні турботи. На судні можна підкріпиться в     піццерії , кафе або відвідати бар . Прибуття в Хельсінкі о 10:30. Оглядова екскурсія по Хельсінкі . У вас буде можливість побачити Кафедральний собор і Сенатську площу – унікальний комплекс в стилі неокласицизму , будинок Ратуші і прилеглі квартали , які до початку 1900- х років були центром торгівлі і світського життя , Успенський собор , парк Еспланади . ( 10 євро оплачується додатково , для дітей до 15 років – 5 євро).

Вечірня посадка на лайнер Силья Лайн «Silja Symphony» і відправлення в Стокгольм в 19:00. По дорозі до Стокгольму – справжній НОВОРІЧНИЙ КАРНАВАЛ протягом всієї ночі! Новорічна гала-вечеря «шведський стіл» з включеними напоями ( вино, прохолодні напої, келих шампанського). Величезний вибір морепродуктів,  закусок і десерту порадують навіть самого вимогливого гурмана. Під час круїзу Вас чекає розважальна програма, дискотека. Туристи розміщуються в 4-х, 3-х, 2-місні каюти, згідно з попередньою заявкою. Існує наступна класифікація кают:

C-class – затишна каюта 8,1 м ² без вікна у внутрішній частині лайнера (на 2 палубі), із зручностями (душ і туалет). Тут можуть розташуватися від 2 до 4 осіб.

B-class – затишна каюта 9 м ² без вікна на 2-4 людини (на палубах 5, 9, 10 і 11), із зручностями. У двомісних каютах ліжка розташовуються одна над іншою.

A-class – каюта високого рівня 9 м ² з видом на море на 2-4 людини (на палубах 5, 9 і 10).

4-й день    Розкішний сніданок з 8 00-10 00 в ресторані шведський стіл. Кулінарну насолоду вінчає прекрасний вид на море і численні мальовничі острови . Прибуття в Стокгольм в 10:00. Рекомендуємо оглядову екскурсію по місту + відвідання музейного острова Юргорден ( 25 євро додатково , для дітей до 15 років 15 євро). Під час екскурсії ви проїдете по островах міста , побачите палацову площу і Міську Ратушу , яка відома багатьом туристам як місце проведення Нобелівських банкетів . На острові Юргорден , ви можете відвідати музей « Vasa » – один із найвідоміших у світі туристичних об’єктів , що дають унікальну виставу про Швецію початку 17 століття . У музеї знаходиться єдиний у світі зберігся до наших днів корабель на 95 відсотків складається з первинних оригінальних елементів конструкції. ( Вартість вхідного квитка для дорослого 110 шведських крон ( 14 євро ) , для дітей до 18 років – вхід безкоштовний ) . На острові знаходиться також « Юнібакен » – музей Дитячих казок Астрід Ліндгрен, який ви можете відвідати самостійно. Вільне час .

Посадка на лайнер Силья Лайн «Silja Symphony» і відправлення в Хельсінкі в 17:00.

Продовжуємо насолоджуватися розкішним подорожжю по Балтійському морю: танці, пісні і розваги до світанку! Рекомендуємо замовити вечерю («шведський стіл» 35 євро), гостям лайнера пропонується широкий вибір закусок, гарячих страв та десертів. Серед цього достатку ви напевно відкриєте для себе нове улюблене блюдо. Гарне проведення часу вам забезпечено!

5-й день  Морський сніданок з 06:30-10:00. Транзитна ночівля на території Литви.

6-й день  Прибуття в Тернопіль / Чернівці.

 

Вартість програми  складає  275 є/ос.

P.S. При бронюванні туру обов’язковим є проплата Новорічного пакету харчування: 85 Є – дорослий, 40 Є – дитина , діти до 5 р – безкоштовно.

Новорічний пакет харчування включає: 31.12.2013 Святковий Гала-вечеря з вином, келихом шампанського і прохолодними напоями. Святковий сніданок: 01.01.2014 – 08:00-12:00. Морський сніданок :  02.01.2014 – 06:30-10:00.

Консульський збір в розмірі 35Є + 10(страхівка) додається.

Print Friendly, PDF & Email

 

 

 

каунас tallinn2

 

Silja Symphony newyear1

 

stockholm-152 helsinki2