Подорож до Риму – Католицьке Різдво 21.12.2014

21.12.2014 

 

 

 

 

Подорож до Риму – Католицьке Різдво

1-й день. Збір групи в 21.00. Розміщення в автобус євро класу. Місця   розписані згідно попереднього запису. Виїзд з м. Тернопіль. Проходження Україно – Угорського кордону.

Переїзд в м. Маріяповч (Угорщина)

2-й день. Ранкове прибуття в святе місце Маріяповч.  Свята Літургія. Молитва перед чудотворною іконою Плачучої Богородиці . Час на сніданок в будинку паломника. Переїзд територією Угорщини. Зупинка в Будапешті.

Вільний час або для бажаючих коротка екскурсійна програма. Ніч в транзитному готелі.

3-й день. Сніданок. 8.00 – Виїзд в Італію. Зупинка на обід. Прибуття в м. Падова. Свята Літургія в Базиліці Св. Антонія.

Духовна, та культурна програма в м. Падова. Ніч в готелі в м. Болонья.

4-й день. Сніданок. 8.00 – Виїзд в Рим близько обіду. Пропонуємо відвідати чотири головні Римські Базиліки. Вільний час. Поселення в готелі/будинку паломника. Ніч в готелі.

5-й день. Сніданок. Участь у Святковій  Службі Божій з нагоди Різдва на площі св. Петра (Ватикан) . Піша екскурсія містом. Замок Св. Ангела, Площа Навона, Пантеон, Фонтан ді Треві, площа Венеції. Вільний час. Повернення на нічліг в готель .

6-й день. Сніданок. Вільний день  в Римі. 16.00 – Виїзд та транзитна ночівля на території Італії.

7-й день. Сніданок. Пропонуємо відвідати неповторну Венецію, або за бажанням туристів культурно – пізнавальна програма у Вероні. Вільний час.

Ніч в готелі в Словенії.

8-й день. Сніданок. Виїзд в Україну.

 

Виїзд заплановано 21 грудня  2014 року.

***- в паломництві передбачені духовні науки, розважання, духовні розмови з Священиком!!!

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ ПО ЄВРОПІ!!!!!!!!!!

Пожертва на організацію прощі складає 390Є

Консульський збір за відкриття Шенген Візи складає 35 Є(окрім пенсіонерів та студентів до 21 р.) а також послуги і  мед.страхівка 10 Є.

Print Friendly, PDF & Email