🇮🇹 Авіа тур – Італія/Венеція 06.02.2023

06.02.2023

 

 

 

 

Авіа тур – Італія/Венеція

ПАДОВА-ВЕНЕЦІЯ-ВІЧЕНЦА

 

1-й день. Ранковий трансфер в аеропорт. Реєстрація на рейс. Переліт. Трансфер в готель. Відпочинок з дороги. Вечірня прогулянка.
PADOVA (Падуя) – місто унікальної архітектури, яка робить практично кожну будівлю цікавою пам’яткою. Окрім архітектурних шедеврів, Падуя славиться релігійними та історичними пам’ятками, які зберігають у собі чимало таємниць.  Ми прогуляємось широкими проспектами, помилуємось старовинною архітектурою, зробимо прекарсні фото.
2-й день. Сніданок. VENICE.
Venice (Венеція) – місто на воді з чудовою архітектурою, цікавою історією та неповторним колоритом.  Його часто називають містом-музеєм – тут майже кожна будівля має свою легенду.  Тісно збудований розкішними старовинними будівлями історичний центр міста розташований на 120-ти невеликих піщаних островах, які з’єднуються між собою 400-ми мостами та перетинаються 170-ма каналами.  Родзинкою програми буде можливість спостерігати за одною з  найграндіозніших подій не тільки Італіі, а й всього світу – Венеціанський карнавал. На нас чекатиме дивовижна атмосфера, святкова ейфорія найзнаменитішого  карнавалу.

Повернення в готель. Відпочинок.

3-й день. Сніданок. VICENZA (факультативно) по бажанні.
Vicenza (Віченца) – місто в Італії, що розкинувся по берегах річки Баккильоне. У нас з вами буде можливість побачити місто в інших фарбах та максимально проникнутись атмосферою Віченци.
Повернення в готель. Відпочинок.

4-й день. Сніданок. Термали в готельному комплексі   https://www.hotelpetrarca.it/
Відпочинок.

5-й день. Сніданок. Трансфер в аеропорт. Реєстрація на рейс. Виліт. Трансфер в Україну

Вартість на 1 особу – 355Є

У вартості:

✔ трансфер Україна – аеропорт;

✔ ✈авіа переліт;

✔ трансфер аеропорт – готель;

✔ 4 ночі в готелі на базі сніданків;

✔ екскурсійна програма;

✔ трансфер готель – аеропорт;

✔ трансфер аеропорт – Україна.

Додаткові витрати:

✔вхідні квитки;

✔транспортні витрати в Італії;

✔ харчування ( обіди / вечері ).