ТРАВНЕВІ ВИХІДНІ В ТЕРМАЛАХ СЛОВАЧЧИНИ + MULTI SHENGEN VISA 01.05.2015

01.05.2015

 

 

 

 

ТРАВНЕВІ ВИХІДНІ В ТЕРМАЛАХ СЛОВАЧЧИНИ + MULTI SHENGEN VISA

Тернопіль – Кошіце – Ліптовський Мікулаш – Бешенова – Тернопіль

 

1-й день. Збір групи в 06.00. Розміщення в автобус євро класу. Місця   розписані згідно попереднього запису. Виїзд з м. Тернопіль. Переїзд до Ужгорода. Зупинка на сніданок на Закарпатті. Проходження кордону. До Вашої уваги прекрасне місто Кошіце( культурна столиця Європи 2013 р.)

     Оглядова екскурсія по місту. Сліди багатої історії міста помітні тут на кожному кроці. За стінами «Старого міста» розташовано безліч унікальних архітектурних пам’яток – один з найкрасивіших готичних соборів світу – Собор Св.Елизавети з гробницею Ференца Ракоци, міський театр з музичним фонтаном перед входом, старовинна будівля Ратуші, вежа Урбана, церква Св.Михайла, Чумна колона, палац Якова, красива вулиця Головна, церква ордену францисканців. Захопитись усіма цими спорудами Ви зможете протягом оглядової екскурсії історичним центром. 
Переїзд в ліптовський Мікулаш.. Поселення в готель. Ніч в готелі.

2-й день.   Пропонуємо провести час  в термальному розважальному комплексі    «Татраландія»

   Аквапарк Татраландія є найбільшим аквапарком у Словаччині і одним із найбільших у Центральній Європі. Знаходиться за 2 кілометри на північно-захід від центру Ліптовського Мікулашу, на північному березі водосховища Ліптовська Мара. Побудований на термальному джерелі, з якого б’є вода з глибини понад 2,5 кілометри з постійною температурою 60,7 градусів Цельсія.

    На території аквапарку є тринадцять басейнів, вісім з них працюють круглорічно, три з яких – повністю критих. Температура води в басейнах різна, максимум до 38 градусів Цельсія. У А.Т. є 29 водних гірок, 9 з яких працюють круглорічно. www.tatralandia.skПовернення в готель. Ніч в готелі.

3-й день.  Сніданок. Відпочинок в горах в національному заповіднику – ЯСНА.  Курорти Татр привабливі поєднанням гідного сервісу й прийнятних цін. Добре розвинена інфраструктура.

   Словацька традиційна кухня задовольнить справжніх гурманів, до того ж          різноманітність страв вдало поєднується з їх ціною. Відкрийте для себе своєрідність словацької кухні і пивоварні традиції Чехії.  Для бажаючих можна провести день на Термалах.

    Пропонуємо відвідати Термальний комплекс « Бешенова». Термальний курорт   Бешенева знаходиться в курортному селищі в 12 км від міста Ружомберок. Курорт надає цілорічний відпочинок і лікування в прекрасній обстановці в оточенні Низьких Татр.

     Термальний курорт Бешенева пропонує відпочинок на протязі цілого року у відкритих басейнах з геотермальної водою і водними атракціонами, у критих басейнах з чистою Водою з підігрівом, і звичайно Веллнесс центр і Релaкс Центр. Підходить для всіх вікових груп. www.aquapark-besenova.com .Повернення в готель. Ніч в готелі.

4-й день. Сніданок. Ранковий виїзд в Україну. По дорозі зупинка на шопінг.

 

Вартість програми   – 155 Є, діти у супроводі дорослих    отримують знижки.

Оформлення Шенген візи та медичної страхівки – 50 Є( по даній програмі в туристів є можливість отримати багаторазову довгострокову туристичну Словацьку візу!!!!!!!!!)

Print Friendly, PDF & Email