ФЕСТИВАЛЬ ЧЕСЬКОГО ПИВА В ПРАЗІ! 21.05.2015

 21.05.2015

 

 

 

 

ФЕСТИВАЛЬ ЧЕСЬКОГО ПИВА В ПРАЗІ!

Чехія та Німеччина

 ПРАГА ТА ДРЕЗДЕН

1-й день. Збір групи в 19.00. Розміщення в автобус євро класу. Місця в автобусі розписані згідно попереднього запису. Переїзд до Україно Польського кордону. Перетин кордону. Переїзд в Чехію (Прага)

2-й день. Прибуття в Прагу. Прага є одним з найстаріших і найкрасивіших міст Європи. Вона була заснована ще в IX столітті. Назва міста перекладається як “поріг до зірок”. Поселення в готелі. Відпочинок з дороги. Після обіду пропонуємо прогулятися Старими вуличками красуні Праги. Протягом довгого часу в Празі жили і працювали багато видатних особистостей: Моцарт, Бетховен, Достоєвський, Чайковський, Ян Неруда, Ярослав Гашек, Франц Кафка. Не випадково в столицю Чехії можна приїжджати незліченна кількість разів за чудовою кухнею, дивовижними місцями, красивими архітектурними спорудами і щоразу знаходити щось нове. Вечером пропонуємо відвідати щорічний Чеський фестиваль пива. Цього року він проходитиме вже восьмий раз. Найкращі чеські пивоварні, майстерні винороби, шеф-кухарі та пекарі будуть представляти свої продукти! Більше 150 видів розливного чеського пива найкращих сортів. Кожного дня різні концерти, майстер-класи та багато іншого. На площі 3900 кв. м. знаходяться: Головний фестивальний намет (цього року Королівський пивний завод Крушовіце буде подавати два види пива, зроблених спеціально для фестивалю!), Намет «Пивне різноманіття», Намет «Різноманіття для гурманів», Пивний сад. Повернення в готель. Ніч в готелі.

3 -й день. Сніданок. Рекомендуємо екскурсію ЛЕГЕНДИ ПРАГИ. Ви пройдете повз «алею пам’яток»: королівське місто Градчани, Празький град – резиденція чеських королів, де сьогодні живе і працює президент країни, легендарний собор Св. Віта, південні сади Празького граду, перлину бароко Мала Страна, а далі спуск до площі Хрестоносців – однієї з найкрасивіших в Європі.
Ви поринете у легенди Старого Міста, відвідаєте головну історичну площу – Старомєстську, від розкішної Порохової вежі пройдете дорогою королів, станете свідком параду апостолів на старому астрономічному годиннику Орлої: про рухомі фігурки курантів – апостолів, алегорії смерті та півня, швидкоплинність часу та сарказм жадібності знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував! А на Карловому мості, біля статуї святого Яна Непомуцького помолитись і попросити в думці про свої потреби.

Після обіду бажаючі продовжують дегустувати кухню та пивні напитки, що подаватимуться в павільонах на фестивалі. Повернення в готель. Ніч в готелі.

4-й день. Сніданок. Ранковий виїзд в Дрезден.  Колись маленьке слов’янське рибальське селище Драждяна протягом століть зросло та перетворилось на одне з найкрасивіших міст Європи. Сьогодні Дрезден – це прекрасні замки, витончені церкви і палаци. Він знаменитий прекрасною архітектурою і художніми скарбами. «Флоренція на Ельбі» – так ще триста років тому назад охрестили Дрезден.
Знайомство з містом розпочнеться з прогулянки центром міста. Театральна площа та Дрезденська Опера, бароковий палацовий ансамбль Цвінгер та резиденція династії Веттинів в стилі ренесанс, церква Богородиці Фрауенкірхе та тераса Брюля – «Балкон Європи».
Тепер можна перевести подих і познайомитись із саксонською кухнею порівнявши таланти пивоваріння Чеських та Німецьких пивоварів.
15.00 – Виїзд в Україну.

Вартість програми  135 Є. /особа

Вартість усіх екскурсій по програмі  складає  20 Є./особа

Виїзд заплановано на 21 травня 2015 року.

 

***оформлення Шенген візи та медичної страхівки – 55 Є(дорослий),діти та студенти віком  до 26 р  (25 євро).  

Print Friendly, PDF & Email