ТЕЗЕ ВАЛЕНСІЯ (ІСПАНІЯ)

ТЕЗЕ

ВАЛЕНСІЯ (ІСПАНІЯ)

 

 

Унікальна можливість для молодої  побувати  в колі друзів та пізнати ближче Бога.

 

1 день. 

Виїзд з Тернополя в 09.00. Автобус Європейського стандарту Євро 4. Місця розписані згідно попереднього запису. Переїзд територією України. Зупинка на обід. Переїзд кордону. Транзит через територію Угорщини. Вечірня прогулянка на Площі Героїв( Будапешт). Переїзд в Італію.

 2 день. ПАДОВА/ВЕНЕЦІЯ(Італія).

Ранкове прибуття до Італії. Відпочинок з дороги. Поселення в готель. Цілий день у Вашому розпорядженні. Падуя (Padua) – місто Святого Антонія, другого за старшинством університету країни, а також самого чарівного центру в стилі пізньої готики в Північній Італії. Розташований всього в 37 км від Венеції, це динамічне студентське місто з арочними вулицями і середньовічними площами вартує як мінімум одноденної поїздки зі свого знаменитого сусіда – «міста каналів». Навіщо? Щоб насолодитися творіннями Джотто або поторгуватися на галасливих базарчиках. Венеція (факультативно) – саме дивовижне і найзнаменитіше місто в світі – місто на воді. Вона підкорює з першого погляду. Величні і прекрасні палаци утворюють химерний і таємничий світ, де відчужений витонченість готики поєднується з пишною розкішшю бароко. І майже всюди чути плескіт води, яка, омиваючи цоколі будинків, відображає архітектурні шедеври.

Повернення в готель. Ніч в готелі.

 3 день. Сніданок.  ГЕНУЯ. МОНАКО.

Переїзд в м. Генуя. Портове місто Генуя володіє багатовікової багатою історією. Це шосте за величиною місто в Італії з найбільшим в Європі Старим містом. Вулиця Віа Гарібальді (колишня Страда-Нуова) відома численними бароковими палацами. Крім того, місто славиться своїми “каруджі” (вузькими вуличками). На головній площі Феррарі розташовується Палац дожів і театр Карло Феліче; недалеко від якого народився Христофор Колумб. Гостям варто відвідати найбільший в Європі генуезький акваріум. Зустріч групи на парафії з українцями які проживають в Генуї. Відпочинок в Молодіжному Центрі.

Вечірній виїзд в Монако. Нічний переїзд в Барселони.

4 день. БАРСЕЛОНА.  Прибуття в Барселону.

Місто Барселона – столиця іспанської автономної області Каталонія, найбільший морський порт Іспанії. Місто розташоване на середземноморському узбережжі в північно-східній частині країни і займає площу в 100,4 км2. Барселона є другим після Мадрида містом Іспанії за чисельністю населення – за офіційними даними тут проживає понад 1,6 мільйона чоловік. У культурному, економічному і торговому плані місто є одним з найважливіших у всій Європі, агломерація Барселони є найбільшою на узбережжі Середземного моря. Вільний день в Барселоні.

5 день. ВАЛЕНСІЯ. Початок програми ТЕЗЕ. Реєстрація учасників на місцевих парафіях. Поселення.

5-9 дні. ПРОГРАМА ТЕЗЕ.

9 день. ПІСЛЯ СВЯТКОВОГО НОВОРІЧНОГО ОБІДУ виїзд у Німеччину .

10 день. ЄВРОПАПАРК.  Європапарк – найбільший парк розваг в Німеччині і другий за відвідуваністю парк розваг в Європі після Диснейленду в Парижі. Знаходиться в містечку Руст у федеральній землі Баден-Вюртемберг на південному заході Німеччини. Численні атракціони знаходяться в 16 тематичних розділах парку, що представляють 13 держав Європи: Німеччину, Францію, Швейцарію, Австрію, Італію, Голландію, Іспанію, Грецію, Португалію, Ісландію, Англію і скандинавські країни і 3 тематичні розділи – Зачарований ліс, Королівство ліліпутів і Дитячий світ або Земля вікінгів. http://www.europapark.de/en

Ніч в готелі.

11 день. Сніданок. СТРАСБУРГ. Оскільки місто знаходиться на кордоні Франції та Німеччини, вплив цих двох країн в рівній мірі позначилося на його культурних традиціях і життєвому укладі. Сьогодні у Страсбурзі можна побачити типові німецькі вулички, неподалік від яких розташовані будівлі, виконані в кращих традиціях французької архітектури. Головною визначною пам’яткою міста, відомої далеко за межами країни, є Страсбурзький собор. Ця велична готичне будівля була побудована в 7 столітті і довгий час залишалося найвищою будівлею Європи. Переїзд в Польщу. Ніч в готелі.

12 день. Сніданок. Виїзд в Україну.

 

ВИТРАТИ НА ОРГАНІЗАЦІЮ ПОДОРОЖІ

310 Є + 500 грн

 * – вартість у гривні змінна у відповідності до курсу валюти на день оплати.

 

У вартість входить: проживання в готелі (3 ночі), переїзд автобусом, супровід духівника та керівника, медичне страхування, допомога в відкритті шенгенської візи.

У вартість не входить: реєстраційний внесок в Тезе –  35 євро, екскурсії згідно маршруту – 30 євро (можливе відвідання факультативно).

 

Для чого приїжджати в Тезе?

Від самого свого заснування натхненням для спільноти є дві цілі: жити у співпричасті з Богом через молитву та бути сіячами миру та довіри серед людської сім’ї.
Перебування в Тезе — це час для пошуку співпричастя з Богом через молитву, спів, тишу і роздуми. Тут можна віднайти внутрішній мир, сенс життя та нове натхнення.
Досвід простого життя, яке розділяємо з іншими, нагадує нам, що саме у буднях Христос чекає на нас.
Деякі молоді люди шукають способів йти за Христом протягом усього свого життя. Перебування у Тезе може допомогти їм відкрити це покликання.
Print Friendly, PDF & Email