🇦🇹 Гірськолижний відпочинок в Австрії і Швейцарії 06.01.2024

06.01.2024

 

 

 

 

Гірськолижний відпочинок в Австрії і Швейцарії 

Польща – Чехія – Австрія (Іschgl) – Швейцарія (Samnaun)

 

1-й день. Збір групи в 05.30. Розміщення в автобус євро класу. Місця   розписані згідно попереднього запису 05.45 – Виїзд з м. Тернопіль.  Після обіду проходження Україно – Польського кордону. Переїзд в Чехію. Розміщення в транзитному готелі в околиці Брно. Вільний час. Ніч в готелі.

2-й день.  Ранковий сніданок. Переїзд в Австрійські Альпи/ Тіроль. Транзит через Відень та Зальцбург. Прибуття на гірськолижний курорти Ішгль/www.ischgl.comКаппл/www.kappl.comПоселення в апартаменти/готель. Відпочинок з дороги.  Проживання туристів організоване неподалік від витягів на курорті Ішгль або поруч коло зупинки Скі буса, що дає можливість в зручний час доїхати до центральних витягів запропонованих курортів. Відпочинок в горах. 

3-й день. Відпочинок в Австрійських та Швейцарських Альпах. Повернення в апартаменти/готель. Вільний час. Можливість відвідати https://www.silvrettatherme.at/en

4-й день.  Відпочинок в горах. Повернення в готель. Відпочинок.  Пропонуємо відвідати вечірню санну трасу на території курорту Каппл. Повернення в апартаменти/готель. Вільний час.

5-й день. Відпочинок в Австрійських та Швейцарських Альпах. Повернення в апартаменти/готель. Вільний час. Можливість відвідати https://www.silvrettatherme.at/en

6-й день. Відпочинок в Австрійських та Швейцарських Альпах. Повернення в апартаменти/готель. Вільний час. Можливість відвідати https://www.silvrettatherme.at/en

7-й день. Сніданок. Виїзд у Будапешт. Зупинка  на обід. ШОПІНГ в Зальцбурзі. Ніч в транзитному готелі на території Угорщини.

https://www.mcarthurglen.com/en/outlets/at/designer-outlet-salzburg/

8-й день. Сніданок. Виїзд в Україну. Вечірнє прибуття в Тернопіль.

Вартість програми з проживанням в апартаментах в Kappl  445 Є (власне харчування) 495 (сніданки)

Вартість програми з проживанням в готелі класу 3*  в Kappl з харчуванням НВ 620 Є (сніданки і вечері)

Вартість програми з проживанням  в Ischgl  – 855  Є. (в залежності від типу апартаментів та кількості людей в ньому від 2 до 4 осіб).

!!! можливість продовжити за додаткову оплату перебування в горах ще на 1 ніч

уточнюється з кожним учасником групи.

 

У вартість програми включено : проїзд автобусом VIP класу(можливо додаткове місце при попередньому замовленні), 2 транзитних ночі з сніданками , 5 ночей в апартаментах чи готелі вибраної категорії,  супровід групи.

Print Friendly, PDF & Email