НОВОРІЧНИЙ ТУР У ФРАНЦІЮ 28.12.2015

28.12.2015

 

 

 

 

НОВОРІЧНИЙ ТУР У ФРАНЦІЮ 

 

1 день  Виїзд з м. Тернопіль/Львів. (Місця розписані згідно попереднього запису). Перетин кордону. Прибуття в  Краків. Екскурсія по місту. Тут ви відвідаєте найпотаємніші місця королівської столиці Польщі. Пройдетеся Королівською дорогою до Вавеля. Відвідаєте Кафедральний собор, де проходили коронації польських королів. Ви побачите вежу Сигізмунда, на котрій знаходиться найбільший польський дзвін – “Сигізмунд”. Також, Ви почуєте дивовижний дзвін, що лунає з дзвіниці базиліки Діви Марії «хейнал». Відчуйте старовинну атмосферу, проходячи повз Флоріанські ворота і Барбакану. Поринете в середньовіччя на площі Ринок. Вільний час. Поселення в готель. Ночівля.

2 день Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Кракові.

Рекомендуємо екскурсію в одну з найяскравіших пам’яток ЮНЕСКО в Польщі, в – «Соляні шахти Величка» (20/15 €) – витвір природи і людини. Творіння природи – сіль і її кристали, а творіння людських рук – каплиці, скульптури і люстри з солі. Це все є скарбом світової культури. Соляна шахта також музей гірничої техніки, що відбувається з 13 століття.

– Королівський Вавель (15/10 €). Серце королівської Польщі, і не тільки королівської – тут коронували королів навіть тоді, коли столиця переїхала до Варшави. Сьогодні Ви зможете насолодитися вишуканими залами королівського замку і подивитися королівські палати з красивими меблями в стилі 16-17 ст.

Переїзд в транзитний готель на території Польщі. Ночівля.

3 день   Сніданок. Переїзд в Берлін. Пішохідна екскурсія по Берліну. Берлін – це місто, яке постійно пульсує, яке має безліч ликів і не має того єдиного старого центру, який ми звикли бачити в інших європейських містах. Берлін – це місто, яке радує, вражає, дивує, може подобатися і не подобатися, але однозначно у всіх викликає емоції, які не можна забути. З нашим кваліфікованим гідом Ви відкриєте для себе таємничі сторони Берліна та цікаві історичні факти і побачите основні визначні пам’ятки німецької столиці. Вільний час в Берліні.

– Екскурсію «Берлін вечірній» (15/10 €). Ми будемо насолоджуватися красою самої сучасної площі Берліна – Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, а прогулюючись історичним центром міста, відчуємо себе гостями в колишніх століттях …

Вільний час. Нічний переїзд в Париж.

4 день  Приїзд в Париж. Париж, місто, про яке неможливо забути … лише раз його відвідавши …

Оглядова екскурсія по Парижу. Нас чекають: острів Сіте, де розташовані Собор Паризької Богоматері і Палац Правосуддя – місце служби комісара Мегре. Латинський квартал: університет Сорбонна, Люксембурзький сад – найкрасивіший сад Парижа; міст Олександра III, площа Конкорд. Побачимо Тріумфальну Арку, всесвітньо відомі Єлисейські поля, витончену ажурну Ейфелеву вежу … Гранд Оперу – найкрасивіший театр світу … Вільний час.

Пропонуємо:

– Один з найбільших музеїв світу – Лувр (25/20 €). На території площею сорок гектарів землі розташовані виставкові зали і сховища, в яких зібрані шедеври світового мистецтва різних епох, цивілізацій і культур. У музеї знаходиться приблизно 300000 експонатів і тільки 35000 виставляються в залах.

– Прогулянку на кораблику по Сені (15/10 €). Всім, хто істинно закоханий у Париж, прогулянка на кораблику ідеально розкриє всю красу вечірньої панорами міста. Пропливаючи найважливіші пам’ятки: Ейфелеву вежу – ікону міста, острів Сіте, де знаходиться легендарний Собор Паризької Богоматері, ти по справжньому відчуєш Париж … І все це у відблисках вечірнього освітлення, а легкий шум річкових хвиль за бортом посилить твої враження.

Поселення в готель. Ночівля.

Newyears 2016

5 день  Сніданок. Вільний день.

Пропонуємо:

– Палац Версаль (40/35 €), розташований посеред ландшафтних територій та фірмових садів. Умілі архітектори, ландшафтні дизайнери, скульптори та декоратори, які працювали над палацом і садом протягом кількох поколінь, зробили Версаль одним з найбільш розкішних особняків у світі. Тут немає жодної деталі, в якій не відчувалося атмосфери золотої епохи Короля-сонця.

– Прогулянка Латинським кварталом в центрі Парижа, нагадає про історичні події минулого, на власні очі побачити знаменитий собор, про який писав Віктор Гюго, прогулятися старим мостом Парижа, з якого відкривається приголомшливий вид на острів Сіте, де розташована церква Сен Жермен з дзвоном, який опівночі проголосив початок Варфоломіївської ночі – все це можливо, відвідавши пішохідну екскурсія “Магія Парижа” всього за (15/10 €)!

– Хмарочос Монпарнас (15/10 €). Швидкісний ліфт за 38 секунд піднімає на 56-й поверх. Закритий оглядовий майданчик, де відкривається з усіх боків приголомшливий вид на Париж – можна зробити фотографії, а потім піднятися вже пішки на 59- й поверх на відкритий вертолітний майданчик – панорама така, що дух захоплює!

Повернення в готель. Ночівля.

6 день  Сніданок. Вільний день.

Пропонуємо:

Для бажаючих екскурсія за додаткову плату по Монмартру (20 € / 15 €)

Або відвідування країни чудес – Діснейленд (65/60 €). Чарівний світ Діснея відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг – ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих – країна фантазій, відкриттів і першовідкривачів. Тут ми зможемо прокататись в старовинному потязі залізницею, побачити героїв різних диснеївських мультфільмів, зануритися в атмосферу всесвітньо відомих казок. Зустрітися з вогнедихаючим драконом, здійснити політ на літаючому кораблі над нічним Лондоном, побувати в будинку знаменитого Робінзона Крузо на вершині дерева. Ми зможемо потоваришувати з піратами Карибського моря і відвідати замок з загадковими привидами! Всі мрійники зможуть вирушити у захоплюючу мандрівку на машині часу і здійснити політ до зірок і ще багато-багато атракціонів і розважальних програм чекають нас в Діснейленді.

Нічний переїзд в Прагу.

7 день  Приїзд в Прагу.Прага- місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, час шокуючою і льодову душу правди про події минулих років. Тут Ви дізнаєтеся про таємниці будинкових знаків – будинків У золотого персня, У трьох золотих троянд, У дикунів, У трьох прапороносців, У двох золотих ведмедів, У чорного хреста … Дізнаєтеся, чому вам не страшний бродить по ночах м’ясник Томаш, озброєний величезним сокирою. І все це – чудова і таємнича Прага! Вільний час.

– Запрошуємо тебе на прогулянку на кораблику по р. Влтаві (25/20 €), легкий шум річкових хвиль за боротися посилить твої враження від чарівної Праги, а шведський стіл відновить твої сили.

Переїзд в готель. Ночівля на території Польщі.

8 день   Сніданок. Переїзд в Україну

Вартість програми на  – 295 Є

Шенген віза + візовий центр + страхівка додається:  35Є + 20 Є + 50 грн.

Пенсіонери та діти віком до 18 р. звільняються від сплати консульського збору.

Print Friendly, PDF & Email