НОВИЙ РІК В ІСПАНІЇ (TAIZE)

.

 

 

 

 

НОВИЙ РІК В ІСПАНІЇ

ВАЛЕНСІЯ

ЗАЛЬЦБУРГ – МЮНХЕН – ЖЕНЕВА – БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСІЯ – МІЛАН – ВЕНЕЦІЯ – БУДАПЕШТ

  Унікальна можливість для молоді  побувати  в колі друзів та пізнати ближче Бога. 

1 день. 

Виїзд з Тернополя в 09.00. Автобус Європейського стандарту Євро 4. Місця розписані згідно попереднього запису. Переїзд територією України. Зупинка на обід. Переїзд кордону. Транзит через територію Угорщини. Вечірня прогулянка на Площі Героїв( Будапешт). Переїзд в Австрію.

2 день. ЗАЛЬЦБУРГ/МЮНХЕН (АВСТРІЯ/НІМЕЧЧИНА)

Ранкове прибуття до Зальцбурга. Пропонуємо екскурсію Старим Містом. Старе місто Зальцбурга охороняється ЮНЕСКО. Цікава площа Резіденцплац з фонтаном, зведена в 18 столітті. А також Бенедиктинське абатство Св.Петра, Францисканська церква, Кафедральний собор (Salzburger Dom) і резиденція архієпископа. Зальцбург славиться як батьківщина Моцарта. Тому побачите багато сувенірів, скульптур, музеїв, звичайно ж, цукерки «Моцарт».  Пeреїзд в Мюнхен та поселення в готелі.Відпочинок з дороги. Вільний день у Мюнхені . Мюнхен – одне з найбільших міст Німеччини. Це друге за відвідуваністю місто в Німеччині після Берліна. А Баварія, столицею якої він є, найвідвідуваніша область у країні. Мюнхен – нетипове німецьке місто, тож не чекайте, що побачите тут традиційну Німеччину. Незважаючи на те, що історичний центр був відновлений після війни в первісному вигляді, він не виглядає справжнім німецьким старим містом. Чим відрізняється Мюнхен від інших мегаполісів, так це відсутністю хмарочосів. У місті заборонено будівництво будинків вище 99 метрів, таке рішення було прийняте на референдумі у 2004 році. Найвищою будівлею залишилася церква Фрауенкірхе (Frauenkirche, Собор Святої Богородиці) – символ міста. У місті є й інші відомі церкви: Церква Святого Петра (XII століття, Peterskirche, Alter Peter), Церква Святого Михайла (1583-1597, Jesuitenkirche St. Michael), найкрасивіша церква міста – Азамкірхе (1729-1771, Asamkirche), вважається шедевром європейського пізнього бароко. Центр міста – Марієнплац із новою ратушею. Мюнхенська ратуша – одна з найкрасивіших у Німеччині. Ніч в готелі.

3 день. ЖЕНЕВА ( ШВЕЙЦАРІЯ)

Сніданок. Переїзд в  Швейцарію. Близько обіду прибуття в Женеву. Женева – друге за величиною населення місто в Швейцарії. Крім того, це найбільший фінансовий центр і місце базування безлічі міжнародних організацій. Живописно розташований в західному наконечнику Женевського озера, місто пропонує безліч розваг і варіантів відпочинку. Є дві річки, які течуть через центр міста і створюють дуже мальовничу атмосферу. Женева – дуже привабливе місце в плані пам’яток, де Ви можете побачити незліченні культурні та історичні орієнтири, так само як безліч місць відпочинку і зелених парків. Під час канікул скористайтесь нашим списком для подорожі, який включає 10 найвідоміших пам’яток Женеви.

Женевський фонтан. Квітковий годинник Женеви і парк Jardin Anglais. Палац Націй.

Старе місто Женеви. Женевський собор (собор Святого Петра). Женевське озеро.

Це основні цікаві місця які ви можете відвідати на протязі 9 годин перебування в Женеві.

Нічний переїзд в Барселони.

4 день. БАРСЕЛОНА.  Прибуття в Барселону.

Місто Барселона – столиця іспанської автономної області Каталонія, найбільший морський порт Іспанії. Місто розташоване на середземноморському узбережжі в північно-східній частині країни і займає площу в 100,4 км2. Барселона є другим після Мадрида містом Іспанії за чисельністю населення – за офіційними даними тут проживає понад 1,6 мільйона чоловік. У культурному, економічному і торговому плані місто є одним з найважливіших у всій Європі, агломерація Барселони є найбільшою на узбережжі Середземного моря. Вільний день в Барселоні.

5 день. ВАЛЕНСІЯ. Початок програми ТЕЗЕ. Реєстрація учасників на місцевих парафіях. Поселення.

5-9 дні. ПРОГРАМА ТЕЗЕ.

taize valencia

9 день. ПІСЛЯ СВЯТКОВОГО НОВОРІЧНОГО ОБІДУ виїзд в Італію .

10 день. МІЛАН (ІТАЛІЯ)

Прибуття в Мілан. Мілан – друге за величиною місто Італії, фінансово-економічна столиця країни. Центр міста красивий, є багато архітектурних стилів, не типових для Італії. Не буде перебільшенням сказати, що самим прекрасним і значним пам’ятником міста є Дуомо – Міланський собор. Холодна, піднесена готика, яка підкорила практично всю Європу, погано приживалася на теплій італійській землі. Так що Міланський собор залишається практично єдиним прикладом цього стилю на Апеннінах, повністю відповідає всім готичним канонам. Взагалі цікаві місця Мілана розташовані досить компактно, тому можна пересуватися пішки. Прямо від Соборної площі починається знаменита галерея, названа на честь першого короля об’єднаної Італії Вітторіо-Емануеле II. Якщо від Дуомо прогулятися по вулиці Данте, то в кінці цього короткого маршруту потрапляєш безпосередньо до стін легендарного Кастелло-Сфорцеско. Початок його будівництва, ймовірно, відноситься до середини XIV століття

Поселення в готель. Ніч в готелі.

11 день. ВЕНЕЦІЯ ( ІТАЛІЯ)

Сніданок. Прибуття у Падову. Коротка екскурсія в м. Падова. Всі визначні пам’ятки Старого Міста. Проїзд у швидкісному потягу до Венеції.(35 км). Вільний день у Венеції. Венеція – місто незабутніх вражень та однієї мрії. Мрії повернутись!
Венецію багато хто називає раєм на землі і це повністю заслужено. Унікальне місто розташувалось на 118 островах Венеціанської лагуни. Місто перетинають понад 170 каналів та 400 мостів. Про Венецію можна багато говорити, про неї пишуть книги, малюють картини та знає весь світ!

Повернення в Падову. Виїзд в Україну.

 

ВИТРАТИ НА ОРГАНІЗАЦІЮ ПОДОРОЖІ

290 Є + 500 грн

 * – вартість у гривні змінна у відповідності до курсу валюти на день оплати.

 

У вартість входить: проживання в готелі , переїзд автобусом, супровід духівника та керівника, медичне страхування, допомога в відкритті шенгенської візи.

У вартість не входить: реєстраційний внесок в Тезе –  25 євро, екскурсії згідно маршруту – 30 євро (можливе відвідання факультативно).

Print Friendly, PDF & Email