Різдвяні ярмарки Європи -ШВЕЙЦАРІЯ- 14.01.2016

14.01.2016

 

 

 

 

Різдвяні ярмарки Європи

ШВЕЙЦАРІЯ

Львів – Краків – Прага – Рейнський водоспад – Цюріх – Золотурн – Берн – Інтерлакен – Люцерн – Ліхтенштейн – Прага – Дрезден – Львів

1 День

Виїзд з м. Тернопіль/Львів. (Місця розписані згідно попереднього запису).Виїзд до Польщі. Перетин кордонів. Переїзд в Краків
Оглядова екскурсія по Кракову: Королівський Замок, Вежа Барбакан, потім через Флоріанські ворота потрапляємо на вул. Флоріанську з цікавими кам’яними будинками. Площа Ринок: базиліка св.Марії, костел св. Войцеха, Суконний ряд, вежа Ратуші, Маріацький костел.  Відвідаєте різдв’яний ярмарок в Кракові.
Вільний час. 
Відвідування Аквапарку (вх.кв. ≈ 5 €), який на сьогоднішній день є найбільшим критим аквапарком в Європі, що складається з 8 американських гірок, загальна довжина яких 740м. А також знаменита “чорна труба”, що має спеціальне електронне підсвічування і звукові ефекти. Фонтани, гідромасажі, 8 джакузі, гейзери, басейн-ріка, гроти, 2 альпіністські стінки.
Нічний переїзд в Прагу.

2 День

Приїзд до Праги
Оглядова екскурсія «Велична красуня Прага». Архітектура барокко, романська і готична, рококо поєднується зі стилем модерн початку ХХ століття і унікальними кубічними будівлями. Куди б Ви не попрямували: по звивистих вулицях на Староміській площі з Тинським храмом і ратушею зі знаменитими годинниками, або на Карлів міст, один з найстаріших у Центральній Європі, унікальна архітектура буде оточувати Вас з усіх боків. 
Поселення в готель.
Вільний час. Головний ярмарок міста треба шукати на Староміській площі – тут торгували ще у XI столітті.

ПРОПОНУЄМО:
Круїз по річці Влтаві (20 €). Прагу перетинає найдовша чеська річка Влтава, яка впадає в Ельбу. З долини річки Влатви відкривається чудесний вид на Празький град, Собор святого Віта, Чеську філармонію. Пропливемо під безліччю мостів, а для тих хто не встиг загадати бажання на Карловому мості, буде можливість загадати під ним. Прогулянку доповнює національна кухня та напої. Після виснажливого дня є можливість підкріпитися. На кораблику швецький стіл та напої, а кожного гостя зустрічають з Бехеровкою.
Вечірнє шоу «Празькі Співаючі Фонтани» (15 €). Співаючі фонтани – захоплююче, казкове дійство, під час якого вода і світло зливаються в ритмі класичної чи сучасної музики, іноді в поєднанні зі сценічними уявами. 
Вечірня екскурсія Містичні знайомства Праги (15 €). Ви почуєте розповіді про загадкові міфи та легенди Праги. Особливість празьких замків – присутність привида. Кожен будинок та кожна вуличка оповита своєю загадковою легендою.
Ночівля.

3 День

Ранній сніданок. Виселення з готелю. Переїзд по території Німеччини до Швейцарії.
ФАКУЛЬТАТИВНО:
Відвідування Рейнського водоспаду (10 €)
Прибуття в Цюрих
Оглядова екскурсія. Рекомендуємо прогулятись по цьому найбільшому критому різдвяному ярмарку Європи – Christkindli-Markt. 
Вільний час
Приїзд в Золотурн. Розміщення в готелі.
За бажанням – коротка вечірня прогулянка по місту.
Ночівля.

4 День

Сніданок в готелі. Виселення з готелю. Переїзд в Берн.
09:00-11:00 Оглядова екскурсія по Берну.
Переїзд по озерній країні в Інтерлакен. Прогулянка по місту з можливістю здійснити покупку оригінальних швейцарських годинників (від 60 євро. Оформлення ТАХ FREE). 
Переїзд по дивовижному серпантину і прибуття в Люцерн  — одне з десяти найвідвідуваніших міст світу. 
Оглядова екскурсія.
Повернення через князівство Ліхтенштейн (з прогулянкою і придбанням сувенірів).
Пізній приїзд до Праги. Поселення в готель.

Ночівля.

5 День

Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд в м. Дрезден, яке по праву називають Флоренцією на Ельбі. Саме в Дрездені у 1434 р вперше організувався найстаріший і найколоритніший ярмарок у Німеччині,. Окрім традиційних новорічних сувенірів і різдвяної випічки варто спробувати солодкий фруктовий кекс – “Dresden Christstollen”. Наш гід познайомить Вас з містом – перлиною епохи бароко, містом знаменитим на всю Європу своєю чудовою архітектурою іхудожніми скарбами. Ми починаємо нашу екскурсію на одній з найкрасивіших площ Німеччини -Театральній. Тут ви дізнаєтеся цікаві факти з багатовікової історії міста, познайомитеся з історією створення знаменитого Театру опери та балету, Картинною галереєю, творінням італійськогоархітектора Гаетано Кьявері – Католицьким собором і Резиденцією саксонських королів. Ми продовжуємо наше знайомство з історичною частиною Дрездена на Двірцевій площі і піднімемося посходах на Брюльску терасу. Перед нами відкривається прекрасний вид на Ельбу, що розділяє місто надві частини: Старе і Нове місто. Нашу прогулянку по історичній частині міста ми закінчуємо в архітектурному шедеврі європейського бароко – Цвінгері, на найбільшій торговельній вулиці Прагерштрассе, де поєднуються величезний асортимент товарів і прийнятні ціни.
Виїзд в Україну.

6 День

Ранній приїзд до України.

 

 У вартість входить:
трансфер на комфортабельному автобусі по всьому маршруту
супровід представником фірми
розміщення в готелі
сніданки згідно програми
оглядові екскурсії.

Вартість програми на  – 255 Є

Шенген віза + візовий центр + страхівка додається:  35Є + 20 Є + 50 грн.

Пенсіонери та діти віком до 18 р. звільняються від сплати консульського збору

Print Friendly, PDF & Email