Футбол EURO 2016 & Французька Рив’єра 14.06.2016

14.06.2016

 

 

 

 

Футбол EURO 2016 

&

Французька Рив’єра

ПРАГА – ЖЕНЕВА- ЛІОН – МОНТЕ КАРЛО – КАННИ-НІЦЦА – МАРСЕЛЬ – БУДАПЕШТ

1-й день. Збір групи в 05.00. Розміщення в автобус євро класу. Виїзд з Чернівців/Тернополя. Зупинка на обід  перед кордоном. Проходження Україно – Польського кордону. Переїзд територією Угорщини . Вечірнє прибуття в м. ПРАГУ.  Ніч в готелі.

2-й день. Сніданок. Вільний час в Празі. Столиця Чехії Прага є одним з прекрасних міст Європи. Його заснували ще в IX столітті на місці переправи через Влатву. Тут перетиналися основні купецькі тракти, завдяки чому Прага швидко стала центром торгівлі. В наш час річка розділяє місто на дві частини, з’єднані 18-ма мостами. Місто, в якому кожна будівля – частинка історії, складно описати в кількох словах…

13.00 – Виїзд в СТРАСБУРГ. Прибуття та поселення в готель. Відпочинок з дороги. Пропонуємо насолодитися прекрасним вечірнім Страсбургом.

3-й день.  Сніданок. Вільний час а Страсбурзі. Оскільки місто знаходиться на кордоні Франції та Німеччини, вплив цих двох країн в рівній мірі позначилося на його культурних традиціях і життєвому укладі. Сьогодні у Страсбурзі можна побачити типові німецькі вулички, неподалік від яких розташовані будівлі, виконані в кращих традиціях французької архітектури. Головною визначною пам’яткою міста, відомої далеко за межами країни, є Страсбурзький собор. Ця велична готичне будівля була побудована в 7 столітті і довгий час залишалося найвищою будівлею Європи.

12.00 – Виїзд в Ліон.

 16 червня, 18:00 (Ліон): Україна – Північна Ірландія – група C

ПЕРЕМОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Виїзд на побережжя Середземного моря в КАННИ! Поселення в апартаментах в центрі Канн. Апартаменти знаходяться в центрі Канн близько до відомої набережної Круазет та Палацу Фестивалів.  Апартаменти обладнані кухнею.  Пропонуємо відпочинок на найелегантнішому побережжі блакитної Рив’єри.

 

4-й-10- й день. Відпочинок на морі. Ця приваблива Блакитна Французька Рив’єра! Інакше й не назвеш цей шматочок золотого піщаного берега, обрамленого водною та небесною блакиттю з одного боку та зеленню гірських схилів Альп – з іншого. Блакитний берег – це триста сонячних днів в році, що розтягнулися уздовж побережжя Середземного моря, що починаються недалеко від величезного буйного портового Марселя і завершуються чарівним Мантоном, що граничить з Італією. 120 кілометрів побережжя, 40 кілометрів прекрасних пляжів. За час вашого відпочинку тут, Ви можете безперешкодно поїхати в Канни, Монако, Сан – Тропе, Езе…індивідуально, або ж екскурсійно з групою. Містечко Beaulieu-sur-Mer знаходиться в бухті блакитного Берега Французької Рів’єри 5 км від порту Ніцци та 15 км від королівства Монако. Тут відпочинок дня заміняє тиждень…

 

21 червня, 18:00 (Марсель): Україна – Польща – група C

ПЕРЕМОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

10-й день. Збір групи в 19.00. Виїзд в Угорщину. 

 

11-й день. Прибуття в Будапешт. Поселення. Відпочинок з дороги. Вільний день в Будапешті. Будапешт – це місто, в якому дивним чином дуже гармонійно по’єднується сучасний вигляд архітектурних рішень з найбагатшим історичним і культурним спадком. Незважаючи на стрімкий розвиток, це місто не втратилосвоєї чарівності, шарму і привабливості. Мешканці та правлінняУгорщини дуже трепетно ставляться до збереження визначних місць, історичних пам’яток своєї столиці. Тому на реконструкцію та утримання такої величезної кількості пам’яток історії та культури угорського народу щорічно використовуються колосальні суми грошей, а це в свою чергу підтримує інтерес до Будапешту туристів і гостей міста.

12-й день. Сніданок. Виїзд в Україну.

Вартість програми 399 Є.

***оформлення Шенгенської  візи та медичної страхівки – 55 Є(дорослий),дитина до 18 р(15 євро).

У вартості туру 10 ночей. ( 3 транзитних ночівлі (ПРАГА, СТРАСБУРГ, БУДАПЕШТ) та 7 ночей в Каннах)

***В апартаментах на морі є можливість замовити  2-х разове харчування 15 Є /день  дорослий, 10 Є /день  дитина до 16 р.

P.S – вартість програми розрахована на 1 особу, при умові, якщо група складає не менше 35 особи.

Якщо кількість учасників менша, то вартість програми складатиме 450 Є / особа, однак для кожного учасника буде передбачено два місця в автобусі туристичного класу ЄВРО 4.