ГРЕЦІЯ ЛІТНІЙ СЕЗОН 08.08.2022

  08.08.2022

 

 

 

 

 

ГРЕЦІЯ ЛІТНІЙ СЕЗОН

ТЕРНОПІЛЬ-СОФІЯ-САЛОНІКИ-ПІВОСТРІВ ХАЛКІДІКИ-МЕТЕОРИ-ТЕРНОПІЛЬ

1-й день. Збір групи в 06.00. Розміщення в автобус євро класу. Виїзд з Тернополя. Зупинка на обід  перед кордоном. Проходження Україно-Румунського кордону. Переїзд територією Румунії і Болгарії.  Зупинка на вечерю на території Румунії.

2-й день. Прибуття в Грецію, на півострів Халкідікі орієнтовний час прибуття між 10.00 та 12.00.

Поселення.

Починаємо  відпочинок на побережжі Егейського моря!!!!!!!!!!!!!!!!!

2-й – 12 – й дні.  Відпочинок на морі.

Халкідікі називають “перлиною Греції” не тільки завдяки гармонійному поєднанню чудової природи, клімату та умов для релаксації. Тут кожен знайде для себе відповідний вид відпочинку. Готельний бізнес на півострові процвітає і готовий запропонувати самі різні заходи. Сьогодні півострів Халкідікі вважається справжнім раєм для бажаючих відпочити, цьому сприяють і чудові природні умови і надзвичайно тривала берегова лінія довжиною 550 км. Погода влітку тут спекотна і суха, з середньою температурою 28 градусів, а взимку прохолодно – в середньому 12 градусів тепла. Всі три частини півострова Халкідікі привабливі для туристів. Однак Кассандру прийнято вважати найпопулярнішим місцем відпочинку. Тут розташовується найбільша кількість готелів різних категорій і напрямків. Ви можете оселитися і в величезному готельному комплексі і в невеликій сімейному готелі, але скрізь ви зустрінете теплий прийом, бо як місцеві жителі дуже дбайливо ставляться і до природи і до людей. Кришталеві блакитні води Егейського моря, безліч цілодобово пропонованих розваг залучає на Кассандру мандрівників з усього світу.

 

*** У період  відпочинку на березі моря в 5 –й та 7-й день  ми пропонуємо Вам оглянути материкову частину Греції…

Рекомендуємо екскурсію на МЕТЕОРИ (факультативно – 45 євро).

Неординарність Метеор полягає в гармонійному поєднанні феноменального природного ландшафту з творінням рук людських. Грандіозні скелі, спрямовуються вгору з рівній поверхні фессалійскої рівнини і досягають висоти 400 метрів, являють собою рідкісне геологічне явище. Виліплені самою природою, ці дивовижні скелі, як би зависли в повітрі скульптури, отримали назву Метеори (від грецького “μετέωρος” – ширяє в повітрі). Відвідування Метеор включає в себе оглядову екскурсію на автобусі по скельному комплексу і зовнішній огляд  монастирів з зупинкою для фотографій на оглядовому майданчику. Завершує екскурсію відвідування 2-х монастирів.

 meteora2

Іншою цікавою екскурсію є поїздка  в САЛОНІКИ (факультативно – 20 євро).Салоніки – другий за значимістю і за величиною місто Греції (1,2 млн. Жителів), столиця області Македонія. Знаходиться в північній частині країни на березі Егейського моря (Термічна затока).

В ході якої екскурсій Ви ознайомитеся з древньою історією Македонії і з основними пам’ятками міста – Білою Вежею, Аркою Галерія, Ротондою, храмом Св. Дмитра Солунського, з тріумфальним проспектом Неа Егнатія. Завершиться екскурсія в верхній частині македонської столиці (Акрополь), укріпленої, як і все місто, потужними фортифікаційними стінами з царськими вратами періоду імператора Юстиніана (6ст.).

Звідси, з висоти 300 м над рівнем Егейського моря, Ви зможете помилуватися прекрасним видом стародавньої столиці. На завершення екскурсії можна зробити шопінг.

 saloniki2

Пропонуємо КРУЇЗ БЛИЗЬКО СВЯТОЇ ГОРИ «АФОН» (факультативно – 45 євро).

Захоплюючий круїз на кораблі, який починається в невеликій бухті “Ормос Панагіяс”, в північно-східній частині півострова Сітонія. Корабель прямує до західного узбережжя півострова Агион Орос (Свята Гора Афон), де розташована єдина в світі православна чернеча держава. Слухаючи розповідь гіда про заснування монастирів і життя ченців, туристи з палуби корабля милуються прекрасним видом на монастирі, побудовані на крутих схилах біля самого моря. З відстані 500 м можна побачити вісім з двадцяти діючих монастирів і помилуватися незайманою природою цього півострова.

Круїз дає можливість гостям познайомитися з історією і архітектурою Афона, де зберігаються глибоко шановані і відомі чудотворні ікони Божої Матері «Гідна є», «Милуюча», «жертву принесений», «Іверська», «Годувальниця», «Отрада і Втіха», « Скоропослушниця »,« Коневська »і« Троєручниця ».

Після екскурсії у мандрівників є можливість відпочити півтори години в м Урануполі, біля самого кордону з чернечим державою, де можна поплавати в теплих водах Егейського моря, погуляти по набережній або пообідати в одній з грецьких таверн.

12-й день.   До обіду відпочинок на морі. Близько 12.00 . Виїзд в Болгарію/Румунію!

13-й день. Прибуття в Тернопіль.

Вартість програми : 595Є ( НB 2-ох разове харчування) Готель 4* (перша лінія)

350Є проживання в апартаментах

 


***Вартість прораховується індивідуально на кожну сім’ю.

***Діти до 12 років отримують суттєві знижки.

***Проїзд по маршруту передбачається комфортабельним автобусом VIP класу (фото в розділі транспорт)

***Авіа по маршруту прораховуються індивідуально

***Програма передбачає 10 ночей в Греції на півострові Халкідікі(побережжя Егейського моря). Харчування і проживання за вибраною категорією .

Print Friendly, PDF & Email