Авіа тур в Грузію “Від Тбілісі до Бутумі” + море 19.09.2021

19.09.2021

 

 

 

 

1 день. Трансфер в міжнародний аеропорт. Реєстрація на рейс. Виліт. 

Приліт в міжнародний аеропорт Тбілісі. Трансфер в готель. Відпочинок з дороги. Екскурсія по Тбілісі. Тбілісі – це тихе чарівність «кривих» тбіліських вуличок, тераси будинків, повиті виноградною лозою, старовинні церкви з черепичними куполами, руїни древніх монастирів, традиційні грузинські дворики з химерними різьбленими верандами. 

 Мцхета – найдавніше місто, столиця стародавньої Грузії. Саме тут зберігається одна з головних християнських святинь – Монастир Джварі.

Ніч в готелі.

 

День 2. Сніданок. Тур в Казбегі. Степанцмінда (стара назва Казбеґі) — кліматобальнеологічна курортна місцевість в Грузії, що знаходиться на північ від Тбілісі та на відстані 43 км на південь від Владикавказу. Селище розташовано в центральній частині Великого Кавказького хребта, у підніжжя гори Казбек, на висоті 1744 м

 Повернення в Тбілісі. Ніч в готелі.

 

День 3.Сніданок. Виїзд в напрямку Батумі.

Каньйон «Мартвілі». Монастирський комплекс Мартвілі (Чкондіді) був побудований в першій половині VII століття на місці страждання древніх мучеників. Використовувався як царська усипальниця для князів Самегрело. Головний собор названий «Блаженні Незаймані», а на північ від собору знаходиться мініатюрна кам’яна церква, яка називається собор Святого Різдва. Головний собор імені Богоматері був зруйнований під час турецько-арабської навали. У Х столітті цар абхазів Георгій II реконструював комплекс, переніс туди мощі святих і заснував мартвільску єпархію. Каньйон Мартвілі – запаморочливі ущелини глибиною досягають 40 метрів, загальна протяжність каньйону близько кілометра, 7 метровий потужний водоспад, величезні ліани і скелі, покриті багатовіковими мохами. Це видовище захоплює дух.

Ніч в готелі.

4 день. Снідінок.

Каньйон Окаце. Нещодавно відкрите чудо природи – каньйон Окаце це незвичайної краси каньйон, зі спеціально зробленим кілометровим мостом мають безліччю оглядових майданчиків, що нависає над прірвою глибиною 140 метрів. Кращого місця для фотосесії ви не знайдете у всій Грузії!

Каскади водоспадів Кінчха. Водоспад Кінчха є найпотужніший каскад водоспадів у всій Грузії. Крім незвичайної краси водоспадів ви викупаєтеся в царських купальнях – це спеціальні споруди з білого каменю на гірській річці, які використовувалися князями Дадиани для обмивання і релаксу в палючим спеку.

Вечірнє прибуття в Батумі. Ніч в готелі.

 

5 день. Сніданок.

Екскурсія-прогулянка по Батумі, яке знаходиться на узбережжі Чорного моря і, немов дорогою оправою, обрамлене екзотичною флорою субтропіків. Пальми, кипариси, магнолії, бамбук, лимонні і апельсинові дерева пахнуть тут буквально на кожному кроці. Бульвар, який простягається уздовж всієї берегової лінії, і привертає до себе погляди туристів – це красивий і найдовший бульвар в Європі. Тут ми побачимо центр міста, відвідаємо площу Аргонавтів зі статуєю Медеї, Батумську Піаци, мечеть «Орта Джамі», Батумський морський вокзал, пам’ятник Нептуну, Батумський драматичний театр, і знаменитий Астрономічний годинник на золотий Вежі.
Вільний час на морі. Ніч в готелі.

6 день. Сніданок. Вільний час на морі.

Після обіду виїзд до Аджарії – одного з найдавніших і загадкових куточків Грузії, який розташований на узбережжі Чорного моря. Вечеря в колоритному ресторані.
Ніч в готелі.

 

7 день. Ранковий трансфер в аеропорт . Виліт.

 

Зустріч в аеропорту, трансфер до Тернополя.

P.S У Вашому розпорядженні послуги місцевого гіда, щодо пропозиції відвідувань найцікавіших місць та ресторанів грузинської кухні.

Вартість подорожі –  595 Є


✔ Готель на базі сніданків туристичного класу
✔ Повний супровід грузинського Гіда по програмі
✔ Трансфери в Грузії , згідно програми.
✔ Міжнародний авіа переліт