🇹🇷 ДУЕТ ЄВРОПИ ТА АЗІЇ СТАМБУЛ 19.12.2022

 ДУЕТ ЄВРОПИ ТА АЗІЇ СТАМБУЛ


19.12.2022


1. День. Виїзд автобусом класу Євро 5 (VIP) з  Тернополя  7.00 . Зупинка на обід, перетин кордону з Румунією. Транзитний переїзд територією Румунії та Болгарії.

2. День. Сніданок Поселення в готелі в Історичному Стамбулі. Відпочинок з дороги. Обід. Екскурсія.

Культурна програма в СТАРОМУ МІСТІ. Свята Софія, Палац Топкапі, Блакитна Мечеть , Римський іподром. Район – СУЛТАНАХМЕД. Багато найвідоміших будівель міста розташовано в Султанахметі, центрі старого Стамбула. У Софійському соборі, який колись був церквою, мечеттю, а тепер є музеєм, представлено візантійську мозаїку. Блакитну мечеть прикрашають шість мінаретів, а біля Цистерни Базиліки, яка колись подавала воду до розкішного палацу Топкапі неподалік, пролягають підземні стежки. Кілька музеїв межують із тихим парком Ґюльхане, з якого відкривається краєвид на Босфор.

Відпочинок. Ніч в готелі.

 

 

3. День. Сніданок. Культурна програма в СТАРОМУ МІСТІ. Свята Софія, Палац Топкапі, Блакитна Мечеть , Римський іподром. Район – СУЛТАНАХМЕД. Багато найвідоміших будівель міста розташовано в Султанахметі, центрі старого Стамбула. У Софійському соборі, який колись був церквою, мечеттю, а тепер є музеєм, представлено візантійську мозаїку. Блакитну мечеть прикрашають шість мінаретів, а біля Цистерни Базиліки, яка колись подавала воду до розкішного палацу Топкапі неподалік, пролягають підземні стежки. Кілька музеїв межують із тихим парком Ґюльхане, з якого відкривається краєвид на Босфор. Повернення в готель. Ніч в готелі.

4.День. Сніданок.
Який ж Стамбул без шопінгу та дегустації турецьких смаколиків. Жваві вулиці та базарні лавки – це невід’ємна частина міста протягом багатьох років.
Виїзд в Україну.

 

5.День. Приїзд в Україну.

 

 

Вартість програми на одного учасника складає 210

У вартість входить :
✔Супровід керівника групи.
✔Проїзд автобусом класу VIP euro 5 по маршруту.

✔2 ночі проживання в Стамбулі, 3* зі сніданком в центрі Старого Міста ( квартал Султанахмед )
✔оглядова екскурсія по Стамбулу
✔ медична страхівка + covid (150 грн)
✔ НЕПОВТОРНА атмосфера прогулянок по туристичним локаціям, адже такі вільні і доступні визначні пам’ятки Стамбула як сьогодні , БІЛЬШЕ МАБУТЬ НЕ БУДУТЬ 🤔

Варто розрахувати ⤵️

🔸️кораблик по Босфору в Стамбулі – 10 €, Топкапі Палас – 17 €