🇵🇸 АВІА тур в Dubai 15.11.2022

15.11.2022

🇵🇸 АВІА тур в Dubai

(відпочинок & колоритні екскурсії)

У місті Дубай (ОАЕ) відбудеться Всесвітня виставка “Експо – 2020”, яка стане найбільшою виставковою
подією в світі. Виставка буде присвячена пошуку шляхів взаємозв’язку, співпраці та формуванню нових партнерських відносин для розвитку інновацій та нових ідей для створення кращого майбутнього.

  1. День. Трансфер в міжнародний аеропорт. Реєстрація на рейс. Приліт в Обєднані Арабські Емірати. Паспортний контроль. Зустріч групи в аеропорту. Груповий трансфер в готель категорії 4 *. Поселення в готелі. Відпочинок з дороги.  Вечірня прогулянка містом, повернення в готель. Ніч в готелі.
2 День – 6 День. Відпочинок на морі ( пляж в пішохідній доступності). Під час перебування в Дубаї маємо можливість відвідати найбільш відомі та цікаві визначні місця ОАЕ. Туристи можуть вибрати на свій розсуд екскурсії, що їх цікавлять*, або ж насолоджуватись перебуванням на пляжах Персидської Затоки.
Багатий житловий район Дубай Маріна відомий масивом The Beach у JBR – розважальним комплексом із ресторанами просто неба й піщаними пляжами. На набережній “Дубай Маріна Уок” розташовуються вишукані кафе й тимчасові ремісничі ринки, а в торговельному центрі працює багато бутиків модних брендів. На штучній пристані, уздовж якої курсують елітні яхти, пропонують поїздки на водних мотоциклах, стрибки з парашутом тощо.
Район Дубай Марина – справжня перлина сучасного архітектурного надбання Еміратів, знаходиться приблизно в 25 кілометрах на південний захід від ділового центру Дубая навколо рукотворної затоки. Тут знаходяться новітні і найвражаючі вражаючі споруди і пам’ятки, тут відвідувачів зустрічає витончена розкіш, бездоганний комфорт і пейзажі найкрасивішого узбережжя емірату. Район Дубай Марина – це найсучасніша пам’ятка міста. Динамічний силует хмарочосів і багатоквартирних житлових будинків на тлі блакитного дубайського неба справляє сильне враження, а вночі виглядає особливо ефектно завдяки ілюмінації. Район Дубай Марина увесь час міняє свій вигляд, адже багато хто з його будівель як і раніше знаходиться в процесі будівництва.
Трансфер в аеропорт. Реєстрація на рейс. Приліт в Україну. Паспортний контроль.
Екскурсії , що заплановані в програмі:
Дубаї – найбільш непередбачуване місто на планеті! Якщо ви кілька років тому були в цьому місті, то, повірте, ви не можете говорити, що добре його знаєте, тому як воно постійно змінюється. Складно без порівняння уявити ту стрімкість, з якою перетворюється Дубай. Він славиться пишнотою своїх будівель – переважно ультрасучасними хмарочосами, які постійно ставлять все нові і нові рекорди висоти. Тут кожен знайде собі розваги і пам’ятки до душі – модні ресторани, затягуючий шопінг в бутіках, мальовничі природні місця, а також культурно-історичні цінності міста. Дубай весь час оновлюється і розвивається, тому змушує повертатися в нього знову і знову…
Наші базові активності :
✔Бурдж Халіфа
✔Дубаї Молл
✔Сад чудес
✔Дубаї Фрейм
✔Золотий ринок
✔Канал Кріік
✔Херітейдж Вілладж
✔Світлове шоу
✔Глобал Вілладж
✔Блу вотер айленд
✔Молл Еміратів
✔джип саффарі в пустелі на крузерах + катання в пустелі на верблюді + вечеря в таборі бедуїнів ( 6 год )
✔ круїз на яхті навколо пальми ( 3 год ) Джумейра & Dubai Marina.
ℹРозрахунок додаткових витрат на всі вхідні квитки & активності ~115 € / ос
Вартість програми на 1 особу – 795 €
Актуальна вартість туру уточнюється у менеджера!
*Кінцева вартість послуг уточнюється на момент бронювання у менеджера напрямку. Вартість послуги може змінюватися в залежності від варіювання курсу валют та інших факторів та фіксується тільки за наявністю часткової або повної оплати.
Вартість прораховано на групу 10-15 осіб

✔комфортний прямий переліт ✈
✔трансфери аеропорт – готель – аеропорт
✔ трансфери по екскурсійній та розважальній  програмі.
✔медична страхівка + Covid
✔сучасний , новий, стильний готель
✔готель 4* на сніданках в новому туристичному райoні Dubai Marina
✔чудові пляжі
✔екскурсії в теплій атмосфері наших постійних туристів