🇹🇷СТАМБУЛ ТА КАППАДОКІЯ 16.05.2023

16.05.2023

 

 

СТАМБУЛ ТА КАППАДОКІЯ

Комфортний тур з прямим перельотом в Стамбул.
Якщо Ви давно мрієте політати на повітряній кулі, Каппадокія стане ідеальною локацією! Саме тут щодня у небо піднімаються сотні повітряних куль!
Ви можете бути на одній з них, а можете спостерігати за їх польотом, роблячи приголомшливі фото! Кадри будуть казкові! А ще тут космічні пейзажі, сотні печер і ландшафти такі, що здається перебуваєш на іншій планеті!
Не менш яскравими враженнями будуть і від знайомства з Стамбулом! Міста, де зливається Європа і Азія, минуле і сучасність, де стільки цікавого і незвичного! Запрошуємо!

1.День. Виїзд з України в міжнародний аеропорт. Реєстрація на рейс. Приліт в Стамбул.
Трансфер в готель. Район султанахмет. Центр.  Вечірня прогулянка  по Старому Місту. Маршрут складено практично і просто, що за 3 години прогулянки ми ознайомимося з 3-ох тисячолітньою історію Константинополя (Стамбул). Незабутня фотосесія.  Відпочинок. Ночівля в готелі.

2.День. Сніданок. Культурна програма в СТАРОМУ МІСТІ. Свята Софія, Палац Топкапі, Блакитна Мечеть , Римський іподром. Район – СУЛТАНАХМЕД. Багато найвідоміших будівель міста розташовано в Султанахметі, центрі старого Стамбула. У Софійському соборі, який колись був церквою, мечеттю, а тепер є музеєм, представлено візантійську мозаїку. Блакитну мечеть прикрашають шість мінаретів, а біля Цистерни Базиліки, яка колись подавала воду до розкішного палацу Топкапі неподалік, пролягають підземні стежки. Кілька музеїв межують із тихим парком Ґюльхане, з якого відкривається краєвид на Босфор. Повернення в готель. Ніч в готелі.

3.День. Сніданок.
Який ж Стамбул без шопінгу та дегустації турецьких смаколиків. Жваві вулиці та базарні лавки – це невід’ємна частина міста протягом багатьох років.
Обідній трансфер в аеропорт. Авіапереліт Стамбул – Кайсері, тривалістю 1,5 години.
Прибуття в Каппадокію. Трансфер в готель автентичний готель. Вечірня прогулянка та насолода вечірніми пейзажами Каппадокії.
Поселення і ночівля в готелі.

4.День. Сніданок. Сьогодні час для казки! Вже на світанку в небо піднімаються сотні повітряних куль і цією красою хочеться насолоджуватись безкінечно! За їх польотом можна спостерігати, роблячи приголомшливі фото, а ми замовляємо політ на повітряній кулі.
Після обіду – джип сафарі по піщаним дюнам Каппадокії.

Вільний час. Ніч в готелі.

5. День. Сніданок.
Фотосесія на фоні повітряних куль.
12:00 виселення з готелю.
Трансфер в аеропорт.

Авіапереліт. Час для пересадки в Стамбулі. ( 2 год )
До нових зустрічей!

 

Вартість програми на 1 особу – 545 €
 
Актуальна вартість туру уточнюється у менеджера!
*Кінцева вартість послуг уточнюється на момент бронювання у менеджера напрямку. Вартість послуги може змінюватися в залежності від варіювання курсу валют та інших факторів та фіксується тільки за наявністю часткової або повної оплати.
 
Вартість прораховано на групу 10-15 осіб

✔ трансфери до аеропортів та готелів в  Туреччині;
✔ міжнародний авіапереліт до Стамбулу;
✔ внутрішній авіапереліт Стамбул – Кайсері – Стамбул;
✔2 ночі проживання в Стамбулі зі сніданком в центрі Старого Міста ( квартал Султанахмед );
✔2 ночі проживання в традиційному Каппадокійському готелі зі сніданками в Гереме ( національний заповідник );
❤фото з ресторану готеля;
✔ медична страхівка;
✔ НЕПОВТОРНА атмосфера прогулянок по туристичним локаціям, адже такі вільні і доступні визначні пам’ятки Каппадокії і Стамбула як сьогодні , БІЛЬШЕ МАБУТЬ НЕ БУДУТЬ 🤔

Варто розрахувати ⤵️
🔸️ катання на повітряній кулі 85-100 €;
🔸️приватна яхта по Босфору в Стамбулі – 15 €;

🔸️ VIP катання на джипах та квадроциклах – 15 €.