🇹🇷 СТАМБУЛ АВІА 12.02.2022

12.02.2022

 

🇹🇷 СТАМБУЛ


 

Комфортний тур з прямим перельотом в Стамбул.
Якщо Ви давно мрієте політати на повітряній кулі, Каппадокія стане ідеальною локацією! Саме тут щодня у небо піднімаються сотні повітряних куль!
Ви можете бути на одній з них, а можете спостерігати за їх польотом, роблячи приголомшливі фото! Кадри будуть казкові! А ще тут космічні пейзажі, сотні печер і ландшафти такі, що здається перебуваєш на іншій планеті!
Не менш яскравими враженнями будуть і від знайомства з Стамбулом! Міста, де зливається Європа і Азія, минуле і сучасність, де стільки цікавого і незвичного! Запрошуємо!

1.День. Виліт зі Львова.Прибуття в Стамбул.
Трансфер в готель. Район султанахмет. Центр.  Вечірня прогулянка –  екскурсія по Старому Місту. Маршрут складено практично і просто, що за кілька годин прогулянки ми ознайомимося з 3-ох тисячолітньою історію Константинополя (Стамбул) Незабутня фотосесія. Дегустаційна вечеря страви турецької кухні. Відпочинок. Ночівля в готелі.

2.День. Сніданок. Культурна програма в СТАРОМУ МІСТІ. Свята Софія, Палац Топкапі, Блакитна Мечеть , Римський іподром. Район – СУЛТАНАХМЕД. Багато найвідоміших будівель міста розташовано в Султанахметі, центрі старого Стамбула. У Софійському соборі, який колись був церквою, мечеттю, а тепер є музеєм, представлено візантійську мозаїку. Блакитну мечеть прикрашають шість мінаретів, а біля Цистерни Базиліки, яка колись подавала воду до розкішного палацу Топкапі неподалік, пролягають підземні стежки. Кілька музеїв межують із тихим парком Ґюльхане, з якого відкривається краєвид на Босфор. Повернення в готель. Ніч в готелі.

3.День. Сніданок.
Прогулянка СТАРИМ МІСТОМ. Мечеть Сулеймана. Сулейма́ніє-Джамі, Мечеть Сулейманіє, — одна з найбільших мечетей Стамбула. Розташована в районі Вефа — старій частині міста. Споруджена у 1550-1557 за наказом султана Сулеймана Великого видатним османським архітектором Мімаром Сінаном. Усипальниця Роксолани. Галацький міст через бухту  Золотий Ріг . Розташований в  Стамбулі  навпроти  Нової мечеті . Міст є двоповерховою конструкцією, на першому поверсі якого розташована прогульна зона і  ресторани , а на другому поверсі здійснюється автомобільний і трамвайний рух. Довжина мосту 484 метри, ширина – 42 метри, центральна частина моста завдовжки 80 метрів – розвідна.
Продовження екскурсії на приватному кораблі по Босфору.

 

4. День. Сніданок. Виселення з готелю. Який ж Стамбул без шопінгу та дегустації турецьких смаколиків. Жваві вулиці та базарні лавки – це невід’ємна частина міста протягом багатьох років.Трансфер в аеропорт.
Авіапереліт  – Стамбул– Львів.
Приліт у Львів .
До нових зустрічей!

Вартість програми на 1 особу – 320 €
 
Актуальна вартість туру уточнюється у менеджера!
*Кінцева вартість послуг уточнюється на момент бронювання у менеджера напрямку. Вартість послуги може змінюватися в залежності від варіювання курсу валют та інших факторів та фіксується тільки за наявністю часткової або повної оплати.
 
Вартість прораховано на групу 10-15 осіб
 

✔ трансфери до аеропортів та готелів в  Туреччині.
✔ авіапереліт Львів – Стамбул – Львів
✔3 ночі проживання в Стамбулі, 4* зі сніданком в центрі Старого Міста ( квартал Султанахмед )
✔оглядова екскурсія по Стамбулу
✔ медична страхівка + covid
✔ НЕПОВТОРНА атмосфера прогулянок по туристичним локаціям, адже як сьогодні , БІЛЬШЕ МАБУТЬ НЕ БУДУТЬ 🤔

🔸️екскурсія на кораблику по Босфору в Стамбулі