КОРОЛІВСТВО ЙОРДАНІЯ 15.05.2021

15.05.2021

КОРОЛІВСТВО ЙОРДАНІЯ

1. День. Виліт з Києва.  Прибуття в Амман. Трансфер в готель. Відпочинок з дороги. Перше знайомство з столицею Йорданії. Вечірня прогулянка. Ніч в готелі.
2. День. Сніданок. Екскурсія по Амману
10.30 – 15.00
ℹСтолиця Йорданії Амман – одне з найдавніших міст на планеті. Історики стверджують, що згадки про поселення на цьому місці відносяться до кам’яного віку. Про місто написано і в Біблії – там він названий «Раббат Аммон». А в 3 столітті до н.е. його називали Філадельфією.
Сьогодні це місто, в якому змішані національні елементи і хай-тек, сучасність і дух історії. Це культурний, економічний і фінансовий центр країни, і місцеве населення пишається Амманом і дуже любить приймати гостей. Опісля пропонуємо екскурс в Джераш
ℹДжераш (Гераза) – це одне з древніх міст, що найкраще збереглися, на Близькому Сході. Розташований в північній частині Йорданії, приблизно в 40 км на північ від Аммана, він є однією з головних туристичних пам’яток країни.
Місто було засноване за часів імператора Олександра Македонського (IV століття до н.е. Повернення в Амман.
Дегустаційна вечеря ( колоритна місцева кухня ) Вільний час. Ніч в готелі
3. День. Сніданок. Виселення з готеля.  На схід від Мертвого моря в оазисі височіє ℹМадаба – старозавітна фортеця моавитян (IX століття до н.е.) і важливий центр християнства у візантійський період.
До наших часів дійшли останки гробниць I століття до н.е. і руїни римських і візантійських будівель, які можна оглянути в організованому тут археологічному парку. Проте головна пам’ятка Мадаби – це знаменита мозаїчна карта VI століття, виявлена в 1884 році на підлозі ранньохристиянської церкви і потім поміщена в церкві Св. Георгія. Фрагмент мозаїки, що зберігся, розмірами 15×6м зображує карту Святої Землі з прилеглими областями, а також план Єрусалиму. Мозаїка в деталях зображує річку Йордан, кораблі на Червоному морі, забудову Єрусалиму, Наблуса, Керака. Карак.
ℹБіблейська гора Небо, яку традиційно вважають місцем поховання Мойсея, височіє в 10 км на захід від Мадаби. Саме з її вершини пророк перед смертю повинен був побачити Землю Обітовану
Після завершення екскурсійного дня можна релакснути в термальних джерелах Main Hot Springs. Ніч в транзитному готелі.
4. День. Сніданок. Виселення з готеля. Екскурсія в Петру.
ℹПетра – старовинне та загадкове місто, яке згадується ще у Біблії. Саме тут Мойсей видобув воду зі скелі, а місцева ріка досі названа його ім’ям – Ваді-Муса.
Розташована Петра у скелястій місцевості неподалік від Мертвого моря, на шляху до Акабу. За легендою, перші поселення тут з’явилися із виникненням головного ворога Ізраїлю – Едому. Перша назва міста – Села, тобто «камінь». А на Петру його згодом перейменували греки.
Зараз про Петру кажуть, що це місто настільки ж старе, як і сам час. Стародавня столиця, висічена у скелях – головна пам’ятка Йорданії. Окрім того, місто на диво зберегло свою містичну красу. Зараз воно входить до списку ЮНЕСКО, а також до переліку нових Семи чудес світу, створеного у 2007 році.
Поселення в національному заповіднику Йорданії – пустині Wadi Rum. Ніч в колоритному будуїнському таборі.
5. День. Бедуїнський сніданок. Пустиня ℹWadi Rum. Велика піщана рівнина зі скелями з червоного піщанику незвичайної форми. Створені ерозією скелясті форми – арки, мости, вежі, мальовничі каньони – тут і там невеликі дюни і маленькі оазиси. Усе це – пустеля Ваді Рам, одна з найкрасивіших у світі
Ніч в готелі на березі червоного моря.
6. День. Сніданок. Відпочинок на морі.
Вільний день на шопінг ( Tax Free zone )
Ніч в готелі.
7. День. Сніданок. Переїзд в регіон ріки Йордан. Місце Хрещення Ісуса Христа.
Вільний час.
Dead Sea. Відпочинок на морі. Ніч в готелі.
8. День. Сніданок. Виїзд в аеропорт. Реєстрація на рейс. Виліт в Київ.
Вартість програми на 1 особу
складає  785 €
У вартості :
Екскурсійна програма по Йорданії
✅Міжнародний авіапереліт
✅7 ночей в готелях B&B
✅Харчування вибраної категорії.
✅Трансфери по маршруту
✅Медичне страхування.
Додатково : Visa ( по прибутті в аеропорт )
чайові гіду , вхідні квитки.

 

Актуальна вартість туру уточнюється у менеджера!
*Кінцева вартість послуг уточнюється на момент бронювання у менеджера напрямку. Вартість послуги може змінюватися в залежності від варіювання курсу валют та інших факторів та фіксується тільки за наявністю часткової або повної оплати.