ПАЛОМНИЦТВО ДО ФАТІМИ 🙏🇺🇦 15.05.2022

15.05.2022

ПАЛОМНИЦТВО ДО ФАТІМИ 🙏🇺🇦

 

1. День. Ранкові години.  Зустріч групи в Архикатедральному Соборі м.Тернополя. Молитва. Благословення на дорогу. Виїзд в міжнародний аеропорт ( Краків ). Транзитна ночівля в Кальварії.
2. День. Сніданок. Польська Святиня Кальварія Забжидовська запрошує на культурну програму (спадщині Unesco). Трансфер в аеропорт. Реєстрація. Виліт✈ в ЛІСАБОН. Поселення в готелі.
3. День. Сніданок. Пішохідна екскурсія по Лісабону почнеться із знайомства з містом а саме з його історичного центру, ми прогуляємось головними площами міста, відвідаємо церкву Святого Домініка і Кафедральний собор Лісабона ХІІст, пройдемся по звивистих вуличках найстаршого мавританського району Лісабону- Алфама і отримаємо задоволення дивовижними видами з оглядових майданчиків Санда Лузія і Порташ ду Сол. Ніч в готелі.
4. День. Сніданок. Кабо-да-Рока є крайньою західною точкою Європи, до кінця 14 століття вважався краєм землі.
Чарівне португальське місто Сінтра розкинулось посеред густо порослих віковими соснами пагорбів Серра-да-Сінтра, під покровом яких сховалися чудернацькі палаци, розкішні особняки і руїни стародавнього замку. ПЕРЕЇЗД ДО ФАТІМИ. Поселення. Вечірня духовна програма. Чування. Ніч в готелі.
5. День. Сніданок. ДУХОВНА ПРОГРАМА У ФАТІМІ 🙏🙏🙏 молитва за Україну🇺🇦
Фатімські явлення Пресвятої Богородиці належать до найвідоміших у світі. Протягом шести місяців, з 13 травня до 13 жовтня 1917 р. у португальскому містечку Фатіма Богородиця з`явилася трьом дітям-пастухам Франсішку, Жасінті та Лусії, просячи людство за їхнім посередництвом про навернення та покуту. Серед найвідоміших фатімських об’явлень – закінчення Першої світової війни, початок Другої світової війни та загроза поширення комунізму по всьому світу та замах на Папу Римського. А також те, що є особливо актуальним у світлі сучасних подій: заклик молитися за навернення Росії. Ніч в готелі.
6. День. Сніданок. Запрошуємо вас на екскурсію до Батальського монастиря- закладений королем Жуаном І на згадку про переможну битву португальців над кастильцями при Алжубарроті.
Переїжджаємо до Алкобаси. В 1153 року португальський король  Афонсу І заснував у місцевості Алкобаса монастир, який передав Цистеріанському ордену. Алкобаський монастир й примонастирське місто були одним із важливих культурно-наукових центрів середньовічної Португалії.
Трансфер в аеропорт Лісабона. Виліт ✈
7. День. Трансфер в Тернопіль.
Вартість програми на 1 особу 455 €
✅ трансфер з Тернополя в Польщу.
✅ трансфер з Польщі в Тернопіль.
✅✈авіапереліт в ПОРТУГАЛІЮ і назад
✅ 5 ночей в готелях з сніданками.
( 1 ніч в Кальварії , 4 ночі в ПОРТУГАЛІЇ )
✅супровід керівника групи по маршруту
✅оглядова , культурна та духовна програма.
❗ додатково оплачуються екскурсії по маршруту ( 90 € )