RioCamp Poland🇺🇦 🇵🇱 EnergyLandia / Krakow 01.08.2022

RioCamp Poland🇺🇦 🇵🇱
EnergyLandia / Zakopane / Krakow 01.08.2022

 

1. День. Зустріч групи. Ранкові години. Розміщення в автобус. Знайомство. Виїзд. Проходження україно – польського кордону. Прибуття в Кальварію. Вечеря. Поселення. Відпочинок.
2. День. Сніданок. Польська Святиня Кальварія Забжидовська запрошує на культурну програму (спадщина Unesco). Знайомство з містом. Спортивні ігри. Кіно. Пішохідна прогулянка горами до замку LANZKORONA.  Відпочинок. Вечеря.
Ігри , розваги. Сон
3. День. Сніданок. Культурна програма в Кракові. Столиця Малопольського воєводства – одне з найдавніших міст та перлина національної культурної спадщини, у минулому був столицею держави та місцем коронацій, зараз це привабливе місто над Віслою з магічною атмосферою, його відвідують численні туристи з усього світу …

Краків – королівське місто

Повен легенд, безцінних пам’яток архітектури та мистецтва, розваг, історична столиця Польщі з центром міста, внесеним до Списку ЮНЕСКО, очаровує з першого погляду.
Повернення. Вечеря. Відпочинок.
4. День. Сніданок. Відпочинок. Поїздка в ENERGYLANDIA

https://energylandia.pl/

Енерджиландія — місце радості та сімейний парк розваг, який знаходиться в невеличкому, проте надзвичайно мальовничому місті Затор, неподалік від Кракова та Катовіце. Тут буде цікаво і дітям, і дорослим. На території Енерджиландії є 4 тематичні зони та величезна кількість різноманітних атракціонів. Сюди обожнюють приїжджати й самі поляки, і туристи з Європи.
Енерджиландія — це унікальне місце та неймовірний тематичний парк розваг, де ви зможете максимально повеселитись, відволіктись від щоденних турбот і знову відчути себе дитиною, а для дітей тут дійсно справжній рай з атракціонами на кожному кроці. Побувавши тут один раз, ви неодмінно захочете повернутись сюди знову.
Повернення. Вечеря. Відпочинок.
5. День. Сніданок.
Закопане і Татри – це не тільки лижні маршрути (яких тут майже 160 км). У Національному Татранському Парку доступно також понад 240 км пішохідних маршрутів, є чотири велосипедні стежки, діє 8 туристичних баз, є колоритний кінний транспорт (наприклад, доїзди до Морського Ока).

Центр Закопаного – перехрестя вулиць Крупувки та Костюшка – лежить на висоті 838 м.  Крупувки –  одна п’ятьох найбільш відомих вулиць у Польщі. На цій кілометровій прогулянковій вулиці зустрічаються люди з різних країн і різноманітних інтересів. Торговці продають, художники малюють, туристи цікавляться місцевими особливостями, а хтось просто проходжується, щоб продемонструвати новий лижний костюм.
Серед цікавих туристичних об’єктів – старий костел та Каплиця Ґонсениців на Пенксовому Бжиску – найстаріша збережений сакральна споруда, каплиця в Ящурівці – ідеальний приклад дерев’яного архітектурного мистецтва регіону.
За будь-якої погоди Закопане – чарівне, а відпочинок тут – незабутні
Повернення. Вечеря. Ігри. Відпочинок.
6. День. Сніданок. Відпочинок в Кальварії. День КІНО І СПОРТУ.
Зустріч з польською молоддю для спільних спортивних ігор та розваг. КІНОЗАЛ. Вечеря. Відпочинок
7. День. Ранковий сніданок. Збір речей. Шопінг.  Виїзд в Україну🇺🇦

Вартість участі в таборі
185 € / ос
150 грн медична страховка
✅ транспортне обслуговування
✅ проживання в хостелі та 2 ох разове харчування учасників проєкту.
✅ екскурсійна програма
✅ супровід вчителів та розважальна програма
❗ оплата вхідних квитків в музеї та парки розваг самостійно