СОНЯЧНА MALTA авіа тур 🇺🇦 🇲🇹 09.09.2023

CОНЯЧНА MALTA 🇺🇦🇲🇹

09.09.2023

1-й день. Збір групи. Трансфер в Міжнародний аеропорт сусідньої країни.

2-й день. Реєстрація на рейс. Виліт.  Приліт на Мальту. Перше знайомство з острівною країною. Організований трансфер в м. Сан Джуліанс / Сліма. Поселення в готелі або апартаментах ( на вибір ).
Відпочинок на морі. Вільний час. Ніч.

3-й день. Виїзна екскурсія ( на кораблику ) у столицю Мальти ВАЛЕТТА. Валетта – столиця Мальти і головний туристичний центр країни. Місце унікальне, оскільки в світі знайдеться не так багато середньовічних міст таких масштабів і розташованих в такому мальовничому місці. Звичайно, все місто перебуває під охороною ЮНЕСКО.  Історія міста в його нинішньому вигляді почалася в 1566 році. Ще раніше француз Жан Парізо де ла Валлетт став великим магістром Мальтійського ордена і був визнаний правителем Мальти. У 1565 року Туреччина відправила проти Мальти ескадру з 35-тисячним військом. Де ла Валетт очолив оборону і відбив напад противника. На його честь столицю назвали Валлетта.  При обороні загинуло досить багато захисників, тому було прийнято рішення перебудувати місто і значно зміцнити його. Були споруджені колосальні стіни, які можна спостерігати і зараз, при вході в місто через головні ворота. Відпочинок на морі. Вільний час. Ніч.

4-й день. Відпочинок на набережній Сліма / Сан Джуліанс. Вільний день. Ніч

5-й день. Виїзд у МАРСАШЛОКК.  Марсашлокк – риболовецьке містечко на півдні Мальти. Саме сюди стікаються туристи, щоб відвідати страв зі свіжої риби та помилуватися на традиційній мальтійські човни Луццу. З давніх часів в гавані Марсашлокк розташовувався порт. Місцеві жителі є переважно рибалками і саме вони виловлюють більшу частину морепродуктів всієї Мальти. Кожної неділі тут проходить рибна ярмарка, на якій можна придбати свіжу рибу. Ресторани і кафе, де можна спробувати місцеві страви, працюють цілий тиждень. Але восени закриваються вони досить рано – ми ледь встигали повечеряти після вечірньої зйомки. Власне, заради фото ми сюди й приїздили. Були тут два рази і обидва дні стояла похмура погода, накрапав дощ. Але сонце інколи пробивалось крізь густі хмари і підсвічувало кольорові риболовецькі човни. Луццу – традиційній мальтійські човни, заради яких варто відвідати Марсашлокк. Мальтійці зберігають традиції та, як і багато років назад, розфарбовують свої човни. Вони вірують, що яскравий човен на заблудить у тумані і верне господаря у порт.  Блю Гротто. Комплекс Блю Гротто – це ланцюжок гротів з іскристою блакитною водою. У це місце можна потрапити на човні і неодмінно варто скупатися в цих водах цієї бухти. Тут проходили зйомки фільму “Троя” з Бредом Піттом, тому всім фанатам рекомендовано до відвідування в обов’язковому порядку. Відпочинок на морі.
Вільний час. Ніч

6-й день. Виїзна екскурсія в МДІНУ. Мдіна – перша столиця Мальти, заснована 4000 років тому, популярний туристичний напрямок. Розквіт міста припав на період римського правління. У якийсь момент в історії (вважається, що в роки правління арабів) поруч з’явився Рабат, який в результаті сильно виріс, а Мдіна залишилася містом дворянства. Навіть зараз більшість палаців (palazzo) в Мдіні досі належать аристократичним сім’ям Мальти, деякі можна відвідати.  Незважаючи на те, що Мальту не захоплював тільки ледачий, Мдіна зуміла зберегти свій первісний вигляд і в цьому її цінність. Це музей під відкритим небом, який, до того ж, не займає багато місця, а тому зручний для відвідування. Відпочинок на морі.
Вільний час. Ніч

7-й день. Острів Гозо – це найбільш ідилічне місце призначення Мальтійських островів. Цей маленький острів з чудовим пасторальним ландшафтом, тихими містами та незайманими пляжами – це ідеальне місце для відпочинку в розслабляючих канікулах та відкриття культурних пам’яток. Є достатньо визначних пам’яток, щоб тримати відвідувачів протягом кількох днів або навіть тижневого проживання. Хоча Гозо менш розвинений, ніж Мальта, острів має укріплений середньовічний місто, Вікторія; шумний морський курорт, Марсалфорн; і найважливіший археологічний комплекс Мальтійських островів, Ггантійські храми датується приблизно 3500 р. до н. Гозо також славиться Azure Window, яскраве приморське освіту, яке приголомшує відвідувачів своїєю красою.

Більшість островів – це м’яко качані пагорби, вкриті патччеркою невеликих ферм, а схили схилів до захищених пляжів та старих рибальських сіл. Улюблений пляж в готелі Рамла Бей. Цей пляж має широкі, піщані береги і ніжні води, які безпечні для плавання. Є також давні села, розташовані на пагорбах та грандіозних барокових церквах навіть у самих маленьких містах. Острів Гозо доступний на поромі з Цирквела на острові Мальта.
Вільний час. Ніч

8-й день. Відпочинок на набережній Сліма / Сан Джуліанс. Вільний день. Ніч.

9-й день. Ранковий трансфер в аеропорт. Реєстрація на рейс. Виліт

Вартість програми – 495е(апартаменти) / 745 е(готель 4****)

Актуальна вартість туру уточнюється у менеджера! *Кінцева вартість послуг уточнюється на момент бронювання у менеджера напрямку. Вартість послуги може змінюватися в залежності від варіювання курсу валют та інших факторів та фіксується тільки за наявністю часткової або повної оплати.

У вартість включено :

    Трансфери по маршруту.
    Міжнародний авіа переліт лоукост
    Проживання в апартаментах або готелі з сніданком
    Медична страхівка  200 грн.
    Додатково екскурсійна програма + вхідні квитки +-55 е