🇩🇪 НОВОРІЧНА ПОДОРОЖ В НІМЕЧЧИНУ (TAIZE ROSTOCK 2023) ✔Стандарт 26.12.2022

26.12.2022

TAIZE ROSTOCK 2023 (Стандарт)

 

 

 

 

 

 

1 день. 

Виїзд з Тернополя в 06.00. Автобус Європейського стандарту Євро 5. Місця розписані згідно попереднього запису. Переїзд територією України. Зупинка на обід. Переїзд кордону. Транзит через територію Польші. Старе Місто Краків. Вавель. Прогулянка. Різдвяний Ринок. Переїзд на нічліг в околиці Кракова.

 2 день. Берлін(Німеччина).

Ранкове прибуття до Німеччини. Зупинка біля Бранденбурзьких воріт. Пропонується піша екскурсія центром міста (факультатив). Під час екскурсії можна оглянути: Бранденбурзькі ворота, “Берлінську стіну”, Рейхстаг, музейний острів, Берлінський собор, меморіал Голокосту, єврейський музей, берлінську телевежу, район Тіргартен, площу Жандарменмаркт, церкву Примирення, Постдамер платц та інш. Нічний переїзд до м.Росток.

 

3 день. Росток. Початок програми ТЕЗЕ. Реєстрація учасників на місцевих парафіях. Поселення.

3-7 дні. ПРОГРАМА ТЕЗЕ.

7 день. ПІСЛЯ СВЯТКОВОГО НОВОРІЧНОГО ОБІДУ виїзд в Україну .

 Програма в Тезе включає знайомство з Європейською молоддю, регіоном в якому проводиться зустріч, культурою та місцевими звичаями.  Близько 45 країн світу братимуть участь в цьогорічному ювілейному паломництві довіри. Молоді люди поселяються в приймаючих сімях або місцях придатних до такого типу зустрічей ( школи, університети, хостели ). Огранізатори завчасно дбають про комфортне пересування містом ( надаються проїзні квитки ), також забезпечують теплим харчуванням на час проведення таких зустрічей. На місцевих парафіях організовують фестивалі націй та святкування Нового Року. На протязі 4 ох днів у молоді є прекрасна нагода поспілкуватися з однолітками Європейських країн, розповізти про Україну провести канікули з користю.

8 день.   Прибуття в Україну.

 

ВИТРАТИ НА ОРГАНІЗАЦІЮ ПОДОРОЖІ

175 Є + 200 грн медична страховка

 

 

У вартість входить: проживання в готелі, переїзд автобусом, супровід духівника та керівника.

У вартість не входить: реєстраційний внесок в Тезе –  40 євро