RIO camp в Словацьких Татрах 🇸🇰 Tatralandia 20.06.2023

RIO camp в Словацьких Татрах

Tatralandia 🇸🇰

 20.06.2023

 

1-й день. Збір групи. Розміщення в автобусі. Вечірній виїзд. Переїзд територією Закарпаття до кордону. Перетин кордону.

2-й день.  Прибуття в Словаччину.
Словаччина – це країна з великою кількістю замків і фортець. Уявіть собі: їх там аж 180! Звісно всі замки Словаччини побачити та відвідати, навіть за кілька подорожей країною, просто нереально, але є кілька замків, на які обов’язково варто поглянути, перебуваючи в цій країні. До таких відноситься Спішський град (іноді кажуть Спишский). Це найбільший замок Словаччини і один з найбільших середньовічних замків в Центральній Європі. Він займає 4 га площі і височить на 634 м над рівнем моря і 200 м над околицями. Замок входить до спадщини ЮНЕСКО та національних пам’яток культури Словаччини. Саме в цьому замку відбудеться наша перша екскурсія.

Після відвідин замку, на нас чекає місто-фортеця – Левоча.
Левоча  – це чудова середньовічна перлина, досі оточена міськими стінами, усередині яких знаходяться: унікальна ратуша епохи Відродження, старовинні бюргерські будинки, чудовий готичний собор та інші пам’ятки архітектури. Історичний центр Левочі — одне з найчарівніших серед середньовічних словацьких міст. Є об’єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО з 2009 року.
Поселення в апарт-готель, місто Ліптовські Міколаш.
Обідо-вечеря.
Ніч в готелі.

3-й день.  Сніданок.
Пропонуємо відвідати Термальний комплекс «Бешенева». Термальний курорт Бешенева знаходиться в курортному селищі в 12 км від міста Ружомберок. Курорт надає цілорічний відпочинок і лікування в прекрасній обстановці в оточенні Низьких Татр. Термальний курорт Бешенева пропонує відпочинок на протязі цілого року у відкритих басейнах з геотермальної водою і водними атракціонами, у критих басейнах з чистою Водою з підігрівом, і звичайно Веллнесс центр і Релaкс Центр.
www.aquapark-besenova.com .
Повернення в готель.
Обідо-вечеря.
Ніч в готелі.

4-й день.  Сніданок.
Відпочинок в горах в національному заповіднику – ЯСНА. Можливість піднятися на витягах на гору ХОПОК. Хопок – гірська вершина в Словаччині, розташована в центральній частині країни в гірському масиві Низькі Татри. Знаходиться недалеко від гори Дюмб’єр. Висота над рівнем моря – 2024 м. Курорти Татр привабливі поєднанням гідного сервісу й прийнятних цін. Добре розвинена інфраструктура. Словацька традиційна кухня задовольнить справжніх гурманів, до того ж різноманітність страв вдало поєднується з їх ціною.

Повернення в готель.
Обідо-вечеря.
5-й день.
Сніданок.

Пропонуємо оздоровитися в Розважальному комплексі «Татраландія»

Аквапарк Татраландія є найбільшим аквапарком у Словаччині і одним із найбільших у Центральній Європі. Знаходиться за 2 кілометри на північно-захід від центру Ліптовського Мікулашу, на північному березі водосховища Ліптовська Мара. Побудований на термальному джерелі, з якого б’є вода з глибини понад 2,5 кілометри з постійною температурою 60,7 градусів Цельсія.

На території аквапарку є тринадцять басейнів, вісім з них працюють круглорічно, три з яких – повністю критих. Температура води в басейнах різна, максимум до 38 градусів Цельсія.

29 водних гірок, 9 з яких працюють круглорічно. www.tatralandia.sk.

Повернення в готель.
Обідо-вечеря..Т.

 

6 -й день. Сніданок.

Екскурсія по неймовірно красивому Оравському замку. Сувора і велична фортеця, побудована на високій скелястій кручі над звивистою річкою Орава. Це один з найкрасивіших і добре збережених середньовічних замків в Словаччині, побудований в 13 столітті.
Переїзд до Кракова.
Вечірній Краків, прогулянка Королівською Дорогою.
Обідо-вечеря.
Ніч в готелі на околицях Кракова.
7-й день. Сніданок.
Шопінг в ґалереї.
Виїзд в Україну.

 

Вартість програми на  – 315 Є


У вартість включено:

– переїзд по маршруту;

– 6 ночі в апарт готелі з сніданками та вечерями;

– супровід керівника групи та вчителів
– розважальна та пізнавальна програма з

– медичне страхування