🇸🇰🇵🇱 Словаччина – Польща 03.06.2024 ( літо 2024 )

Словаччина – Польща ( літо 2024 )🇸🇰🇵🇱
1. День. 05.15. Збір групи. Розміщення в автобус.
Виїзд з Тернополя 05.30. Дорога до кордону.

Паспортний та митний контроль.
Переїзд в Краків. Вечірня програма в Старому Місті Кракова. Королівська дорога. Вавель. Набережна Вісли. Площа Ринок. Торгові ряди Сукенніце, Барбакан , Марійський Костел і багато цікавого. Прогулянка. Фото пауза.

Переїзд в готель в околицю Кракова.

Вечеря. Поселення. Ніч.

 

2. День. Сніданок. Виїзд.

Нас зустрічає Парк Розваг ” Енерджіландія ”
https://energylandia.pl/
⌚️11.00 – 18 00

Енерджиландія — місце радості та сімейний парк розваг, який знаходиться в невеличкому, проте надзвичайно мальовничому місті Затор, неподалік від Кракова та Катовіце. Тут буде цікаво і дітям, і дорослим. На території Енерджиландії є 4 тематичні зони та величезна кількість різноманітних атракціонів. Сюди обожнюють приїжджати й самі поляки, і туристи з Європи.
Енерджиландія — це унікальне місце та неймовірний тематичний парк розваг, де ви зможете максимально повеселитись, відволіктись від щоденних турбот і знову відчути себе дитиною, а для дітей тут дійсно справжній рай з атракціонами на кожному кроці. Побувавши тут один раз, ви неодмінно захочете повернутись сюди знову.
Вечеря. Переїзд в Словаччину. Ніч.
3. День. Сніданок. Нас зустрічає термальний парк ” Tatralandia ”

Термальний парк  Татраландія є найбільшим аквапарком у Словаччині і одним із найбільших у Центральній Європі. Знаходиться за 2 кілометри на північно-захід від центру Ліптовського Мікулашу, на північному березі водосховища Ліптовська Мара. Побудований на термальному джерелі, з якого б’є вода з глибини понад 2,5 кілометри з постійною температурою 60,7 градусів Цельсія.

На території аквапарку є тринадцять басейнів, вісім з них працюють круглорічно, три з яких – повністю критих. Температура води в басейнах різна, максимум до 38-42 градусів Цельсія.

29 водних гірок, 9 з яких працюють круглорічно.

https://www.tatralandia.sk/
Вечеря. Ніч
4. День. Сніданок.

Словаччина – це країна з великою кількістю замків і фортець. Уявіть собі: їх там аж 180! Звісно всі замки Словаччини побачити та відвідати, навіть за кілька подорожей країною, просто нереально, але є кілька замків, на які обов’язково варто поглянути, перебуваючи в цій країні. До таких відноситься Спішський Град (іноді кажуть Спишский). Це найбільший замок Словаччини і один з найбільших середньовічних замків в Центральній Європі. Він займає 4 га площі і височить на 634 м над рівнем моря і 200 м над околицями. Замок входить до спадщини ЮНЕСКО та національних пам’яток культури Словаччини. Саме в цьому замку відбудеться наша перша екскурсія. Фото пауза.

Після відвідин замку, на нас чекає місто-фортеця – Левоча.
Левоча  – це чудова середньовічна перлина, досі оточена міськими стінами, всередині яких знаходяться: унікальна ратуша епохи Відродження, старовинні бюргерські будинки, чудовий готичний собор та інші пам’ятки архітектури. Історичний центр Левочі — одне з найчарівніших серед середньовічних словацьких містечок.

Виїзд на гірські озера в Словацьких Татрах.  Нас чекає – Штрбське Плесо. Фото пауза. Прогулянка навколо озера. По бажанні відвідаємо Оглядову вежу , яка знаходиться в Національному Заповіднику ” Високі Татри “.
Виїзд в Україну. По дорозі зупинка на вечерю.


У вартість включено:

✔️ Транспортне обслуговування
✔️ готель – 3 ночі
✔️ сніданки 3
✔️ вечері 3
✔️ вхідні квитки в Енерджіландія та Татраландія
✔️ супровід керівника групи

Вартість на 1 особу при кількості 20 осіб складає 275 Є
Вартість на 1 особу при кількості 30 та більше осіб складає 265 Є