РІЗДВЯНЕ ТРІО ВІДЕНЬ – ПРАГА – ДРЕЗДЕН 26.12.2023

1. День. Виїзд 26.12 з Тернополя о 05.30. З Ужгорода 12.00. Кордон. Проїзд територією Угорщини. Кораблик в Будапешті по р.Дунай (вечірня екскурсія, фотосесія).

Переїзд в сторону Австрії. Вечеря. Ніч в готелі.

2.День. Сніданок. ВІДЕНЬ.

Почнемо знайомство з столицею Австрії – Віднем з автобусної екскурсії центральною частиною міста. Ви познайомитеся  з найбільшими пам’ятками історії та архітектури різних епох і стилів. Гості побачать ансамбль Площі Марії Терезії, розкішні будівлі Віденської Опери, Парламенту та Ратуші, будівлі-близнюки Художнього та Історичного музеїв, пам’ятники Моцарту,  колишні імператорські виїзні двори, імператорський двір Хофбург.
Фотосесія.
При бажанні групи відвідуємо Парк розваг Пратер– найбільший в Австрії парк розваг для дітей і дорослих, відкритий аж у XVIII столітті. Одне з його чудес – чарівний Basilophon: шепне в нього пару фраз, і вас почують на іншому кінці величезного парку. Також на території представлені всі можливі види розваг: американські гірки, «печери страху», ігрові зали, тири тощо…
https://www.praterwien.com
Можлива Служба в Соборі св. СТЕФАНА.
( по бажанні ) Відень захоплює своєю величчю – Старе Місто, Різдвяні ринки, Музей скарбниця Гоффбург,  Імператорські площі , сади , резиденції , Парламент , Ратуша , Опера – все навіює відчуття величі і краси.
Прогулянка. Вільний час. Різдвяний ринок.
Переїзд та ніч в транзитному готелі.

Ніч в транзитному готелі. Вечеря.

3. День. Сніданок. ПРАГА.

Нас зустрічає Різдвяна Прага. Прага багато разів поспіль займала перший рядок рейтингів як кращий різдвяний і новорічний напрямок Європи. Пояснювалося це особливою середньовічною атмосферою і, що дивно, завжди в таких рейтингах говорилося, що під час новорічних свят в Празі завжди сніжно.

Прогулянка та екскурсія в Празі. Верхня та Стара Прага. Під охороною ЮНЕСКО є в Празі понад 11 кв. км. З того 8,5 кв. км. є історичним центром міста. Це після Риму другий за розмірами міський архітектурний заповідник в Європі, що увійшов до списків світової культурної спадщини ЮНЕСКО. 1100 років історії Праги видно в романтичному лабіринті старовинних вуличок на берегах річки Влтави, в палацах, парках, храмах. Сучасна оригінальна архітектура гармонійно злилася в один ансамбль з пам’ятками старовини. 

Вільний час для Різдвяного шопінгу на Ратушній Площі. Переїзд в найбільший в Європі Парк ілюмінацій  WinterWonderLand

https://www.winterwonderland.cz/en
Ніч в транзитному готелі. Вечеря

4. День. Сніданок. ДРЕЗДЕН.

Колись маленьке слов’янське рибальське селище Драждяна протягом століть зросло та перетворилось на одне з найкрасивіших міст Європи. Сьогодні Дрезден – це прекрасні замки, витончені церкви і палаци. Він знаменитий прекрасною архітектурою і художніми скарбами. «Флоренція на Ельбі» – так ще триста років тому назад охрестили Дрезден.
Знайомство з містом розпочнеться з прогулянки СТАРОЮ ЧАСТИНОЮ СВЯТКОВО ПРИКРАШЕНОГО  ДРЕЗДЕНА.  Театральна площа та Дрезденська Опера, бароковий палацовий ансамбль Цвінгер та резиденція династії Веттинів в стилі ренесанс, церква Богородиці Фрауенкірхе та тераса Брюля – «Балкон Європи» та звичайно ДРЕЗДЕНСЬКА КАРТИННА ГАЛЕРЕЯ.

Walkswagen museum , Старе Місто. Різдвяний Ринок. Картинна Галерея. Шопінг в Elba park.
Нічний переїзд в Україну.
Вартість програми 275 €/ ос. У вартості:

✔️ транспортне обслуговування по маршруту
✔️ готель 3
✔️ сніданки 3
✔️ вечеря 3
✔️ кораблик по р.Дунай в Будапешті
✔️ winter wonder Park в Празі
✔️ галерея та музей Walksvagen в Дрездені
✔️ імператорська скарбниця у Відні ( Гоффбург )
✔️ екскурсійна програма кораблик Будапешт + Відень + Прага + Дрезден