🇮🇹 Авіатур Римські канікули 19.03.2024

AVIA TOUR з RioTour

1-й день. Ранковий виїзд в міжнародний аеропорт. Реєстрація. Виліт. Прибуття в аеропорт Риму.  Трансфер в апарт готель, що знаходиться в  центрі Риму в околиці Ватикану. Короткий відпочинок з дороги. Наше знайомство з Вічним Містом починається саме з короткої оглядової екскурсії по Ватикану що є основою і головним етапом в пізнанні історії, культури та традицій чарівної столиці Італії – міста Рим. 

Оглядова Екскурсія по Риму – це “матір” всіх наступних екскурсій. Це є могутній фундамент, на якому ви збудуєте ваш дім пізнання і поступово наповните його інформацією, яку ви отримаєте з різноманітних тематичних авторських екскурсій. Повернення в готель. Ніч в готелі.

2-й день.   Сніданок. Продовження культурної програми у Римі ( 4-5 годин )   Пройдемо вздовж Римського Форуму та Імператорських Форумів з відвідуванням базиліки св. Косми і Даміана. Піднімемося на знаменитий Капітолійський Пагорб, де знаходиться найстаріший музей Європи і де прославив себе в віках Мікеланджело своєю архітектурою. Спустимося до Венеціанської Площі, зайдемо в базиліку Дванадцяти Апостолів, де є перше поховання Мікеланджело Бонаротті. Через Тревійський Фонтан дійдемо до Іспанської Площі з її відомими на весь світ Іспанськими Сходами. По найдорожчій вулиці Риму, Віа дей Кондотті, дістанемося до Пантеону – єдиного  храму міста, що зберігся практично в оригінальному вигляді до наших днів. Дальше нас очікує П’яцца Навона і фонтан Чотирьох Річок Джана Лоренцо Берніні, якого ще при житті порівнювали з “божественним” Мікеланджело. І на закінчення нас очікує Замок Ангела, в минулому мавзолей римських імператорів, звідки видніється велична базиліка Св.Петра. Вільний час для самостійних прогулянок та шопінгу.

Ніч в готелі.

3-й день. Сніданок. Одні з найбільших Музеїв світу знаходяться на території найменшої держави в світі, держави Ватикан. Священним обов’язком кожного, хто перебуває у Римі, є відвідування Ватикану. Сьогодні помандруємо до одного з найвеличніших храмів світу – собору св. Петра. Цей храм справді вражає своєю красою, розмірами та архітектурою. Адже над його створенням працювали найвидатніші італійські архітектори та митці – Браманте, Рафаель, Перуцці, Мікеланджело. 

По бажанні відвідання музеїв або вільний час. Шоппінг та смачна італійська кухня.

Ватикан є унікальним місцем з точки зору релігії та історії мистецтва. Кожного року Ватиканські Музеї відвідує щонайменше 5.5 мільйонів туристів з різних країн. Це – люди різних релігій, але є також люди, які не сповідують жодної релігії, і Ватиканські  шедеври мистецтва об’єднують ідеєю пізнання красоти всіх відвідувачів без винятку.
Повернення в готель.
Ніч в готелі.

4-й день. Сніданок. Пропонуємо продовжити перебування в Римі на оглядовому екскурсійному автобусі по визначним місцям Старого Риму а також відвідати музей Римьскі Форуми та Колізей.  Вільний час на шопінг у Римі. Повернення в готель. Ніч в готелі.

5-й день. Сніданок. Трансфер в аеропорт. Реєстрація на рейс. Виліт

 

трансфер до міжнародного аеропорту

✈ авіапереліт (лоукост )

трансфер з аеропорту Риму до готеля

екскурсійна програма в Римі

готель 3 *** в околиці Ватикану
☕ 4 сніданки

Вартість подорожі – 540€