🇨🇿🇩🇪🇵🇱 Тур в Енерджиландію + Прага та Дрезден 02.06.2024

🇨🇿🇩🇪🇵🇱 Тур в Енерджиландію

+ Прага та Дрезден 02.06.2024

 

1. День. 05.15. Збір групи. Розміщення в автобус.
Виїзд з Тернополя 05.30. Дорога до кордону.

Паспортний та митний контроль.
Переїзд в Краків. Вечірня програма в Старому Місті Кракова. Королівська дорога. Вавель. Набережна Вісли. Площа Ринок. Торгові ряди Сукенніце, Барбакан , Марійський Костел і багато цікавого. Прогулянка. Фото пауза.

Переїзд в готель в околицю Кракова.

Вечеря. Поселення. Ніч.

2.День

Сніданок.
Подорож в ENERGYLANDIA.
https://energylandia.pl/


Енерджиландія — місце радості та сімейний парк розваг, який знаходиться в невеличкому, проте надзвичайно мальовничому місті Затор, неподалік від Кракова та Катовіце. Тут буде цікаво і дітям, і дорослим. На території Енерджиландії є 4 тематичні зони та величезна кількість різноманітних атракціонів. Сюди обожнюють приїжджати й самі поляки, і туристи з Європи.


Енерджиландія — це унікальне місце та неймовірний тематичний парк розваг, де ви зможете максимально повеселитись, відволіктись від щоденних турбот і знову відчути себе дитиною, а для дітей тут дійсно справжній рай з атракціонами на кожному кроці. Побувавши тут один раз, ви неодмінно захочете повернутись сюди знову. Вечеря.

Ніч в готелі в Празі.

3. День.   Сніданок.  Прага. 

Прага (чеськ. Praha) — столиця та найбільше місто Чехії, адміністративний центр Середньочеського краю, а також двох його районів Прага-Захід та Прага-Схід. Прага розташована в західній частині Чехії, в історичній області Богемія.

Прага – це столиця й одночасно найбільше місто Чеської Республіки, яке розташоване в самому центрі історичної області Чехія, на річці Влтава. До свого сьогоднішнього вигляду Прага розвивалася протягом одинадцяти століть. На даний час вона займає площу 496 квадратних кілометрів і має приблизно 1 240 000 мешканців.

З 1920 року офіційна назва міста – Hlavní město Praha («Столичне місто Прага»). Фраза «Прага – серце Європи» вказує на розташування мегаполісу в центрі Чехії і, разом з тим, Європи.

Легенда про заснування Праги стверджує, що створення міста передбачила міфічна княгиня Лібуше у своєму відомому пророцтві: «Бачу велике місто, слава якого сягне зірок. Так далеко, куди можна дійти за один день, є місце посеред лісу, і коли прийдете туди,  знайдете чоловіка, який вирубає дерев’яний поріг для дому. Там буде побудоване місто з назвою Прага».  

Незабаром Прага стала центром чеської держави, що поступово розвивалася. Правителі почали управляти околицями з Празького граду. І сьогодні Празький град – резиденція президента Чеської Республіки.

Територія Праги велика: історичні будівлі та пам’ятники розташовані, в основному, в історичному центрі міста (головним чином, Прага 1, 2), а чим далі від центру, тим більше можна знайти торгових центрів, житлових комплексів та – останнім часом також – міст-супутників (новозбудовані будинки на краю міста, які формують житловий блок).

Прага – це також резиденція уряду Чеської Республіки. Територія міста управляється Муніципалітетом столичного міста Прага, який є одночасно муніципальним та крайовим центром. Прага ділиться на 57 районів («частин») та 22 адміністративні одиниці (Прага 1 – 22).

Екскурсія Старим Містом (3-4години). Прогулянка на кораблику по р.Влтава. Обідовечеря. Шопінг, сувеніри.

 

4.День. Сніданок.  Дрезден.

Колись маленьке слов’янське рибальське селище Драждяна протягом століть зросло та перетворилось на одне з найкрасивіших міст Європи. Сьогодні Дрезден – це прекрасні замки, витончені церкви і палаци. Він знаменитий прекрасною архітектурою і художніми скарбами. «Флоренція на Ельбі» – так ще триста років тому назад охрестили Дрезден.
Знайомство з містом розпочнеться з прогулянки СТАРОЮ ЧАСТИНОЮ  ДРЕЗДЕНА.  Театральна площа та Дрезденська Опера, бароковий палацовий ансамбль Цвінгер та резиденція династії Веттинів в стилі ренесанс, церква Богородиці Фрауенкірхе та тераса Брюля – «Балкон Європи» та звичайно ДРЕЗДЕНСЬКА КАРТИННА ГАЛЕРЕЯ.

Музеї. Музей Фольксваген.

The Grand Garden Palace

https://www.grosser-garten-dresden.de/en/the-grand-garden-and-the-dresden-park-railway/the-grand-garden/

ШОПІНГ в CENTRUM GALERIE DRESDEN https://centrum-galerie-dresden.klepierre.de/ .

Вечірній виїзд в Україну.

5.День.

Прибуття в Україну 🇺🇦

Вартість на 1 особу 265 є
У вартості :
✔️ транспортне обслуговування по маршруту
✔️ 1 ніч в Польщі
✔️ 2 ночі в Чехії
✔️ 3 сніданки
✔️ 3 вечері
✔️ екскурсія в Празі
✔️ кораблик по р.Влтава в Празі
✔️ Картинна Галерея в Дрездені

Додатково оплачується вхід в Енерджиландію.