ВЕСНЯНІ КАНІКУЛИ В УГОРЩИНІ, ІТАЛІЇ, АВСТРІЇ 23.03.2014

23.03.2014 

 

 

 

 

ВЕСНЯНІ КАНІКУЛИ В УГОРЩИНІ, ІТАЛІЇ, АВСТРІЇ 

БУДАПЕШТ (ТЕРМАЛИ,ЗОО,АТРАКЦІОНИ)

ВЕРОНА (ЕКСКУРСІЯ)

О.ГАРДА (ГАРДАЛЕНД –ТРЕТІЙ В ЄВРОПІ ПО ВЕЛИЧИНІ РОЗВАЖАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ДОРОСЛИХ)

ВІДЕНЬ ( ПАРК РОЗВАГ ВІДЕНСЬКИЙ  ПРАТЕР)

1-й день. Збір групи в 20.00. Розміщення в автобус євро класу. Виїзд з м. Тернопіль. Проходження Україно-Угорського  кордону.

2-й день.  Прибуття в Будапешт на площу героїв. Відпочинок в Термальних басейнах, або відвідання Будапештського зоопарку. Поселення в готель, відпочинок з дороги. Продовження відпочинку на атракціонах. Повернення в готель.  Ніч в  в Будапешті.

3-й день. Сніданок. Виїзд в Італію. Зупинка на обід в Словенії.

Прибуття у Верону. Вечірня екскурсія по Старому місту Верона.

Ніч в готелі.

4-й день. Сніданок. Переїзд на о. Гарда.  Відпочинок в Гардаленді. http://www.gardaland.it. Парк Гардаленд (Gardaland) є одним з найбільших розважальних парків не тільки в Італії, але і у всій Європі. Парк розваг Гардаленд – це свого роду італійський Діснейленд, в якому буде цікаво як дітям, так і дорослим. На площі більше 500 тисяч квадратних метрів знаходиться більше 40 суперсучасних атракціонів, гірок, гойдалок, каруселей для дітей і дорослих. Крім того у парку Гардаленд щодня проводяться різноманітні вистави, працює 5 тематичних ресторанів, близько 20 магазинів.

В 17.00 – Виїзд в Австрію. Ніч в транзитному готелі.

5-й день. Сніданок. Виїзд у Відень. Прибуття в Старе місто. Для дітей та бажаючих пропонуємо відвідати Віденський Пратер. http://www.prater.at/ Віденський Пратер – це найстаріший розважальний парк у світі. Він простягається на величезній території (1700 гектарів) поміж Дунаєм та Дунайським каналом, відносно недалеко Старого міста. В минулому тут були мисливські ліси та луки, які належали до династії Габсбургів, однак цісар Йосіп ІІ передав у 1766 році ці землі місту для організації розважального парку.

19.00 – Виїзд в Україну. Зупинка на вечерю в Українських Карпатах. Прибуття в м. Тернопіль.

Вартість програми 265 Є.

Виїзд заплановано на 23 березня 2014 року.

***оформлення Шенген візи та медичної страхівки – 45 Є(дорослий),дитина до 18 р(15 євро). Всі екскурсії по програмі : Будапешт, Верона, Гарда, Відень  – 25Є/ос. Програма розрахована

 БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ по ЄВРОПІ.

Print Friendly, PDF & Email