ВЕСНЯНІ КАНІКУЛИ в ПАРИЖІ 23.03.2014

23.03.2014 

 

 

 

 

ВЕСНЯНІ КАНІКУЛИ в ПАРИЖІ

  Плзень – Париж (Версаль) – Прага – Краків

1-й день

Збір групи. Розміщення в автобус єврокласу. Виїзд з Тернополя В 21:00. Проходження Україно-Польського кордону. Прибуття в м. Плзень (13:00-14:00). Поселення в готель. Оглядова екскурсія по Плзень зоопарку (5 євро). Для дорослих можливість відвідати Плзенській пивзавод з дегустацією (8 євро).

 

2-й день

Сніданок. Переїзд в Париж. Автобусна оглядова екскурсія по Парижу. Пропонуємо відвідати набережну Сени, Тріумфальну Арку, площі Трокадеро і Конкорд. Ночівля в готелі.

 

3-й день

Сніданок. Екскурсія у Версаль (20 євро). Найбільший палац Європи … примха молодого Короля Сонця, велична резиденція французьких королів з ​​неосяжним парком. Час на обід. Пропонуємо здійснити романтичну прогулянку на кораблику по р.. Сена (12 євро) і відвідати Ейфелеву вежу (7-8 євро). Ночівля в готелі.

 

4-й день

Сніданок в готелі. Пропонуємо здійснити екскурсію на Єлисейські поля і відвідати Лувр (10 євро). Також у Вас буде можливість відвідати екскурсію на метро в Діснейленд . Ви опинитеся в казці і втілити в реальність свої дитячі мрії. 18: 00 – виїзд в Прагу.

 

5-й день

Приїзд до Праги (орієнтовно 11:00). Розміщення в готелі. Пішохідна екскурсія по Празі: Влацлавська площа, Страговський монастир, скарбниця Лоретта, Празький Град, собор св. Віта, Президентський палац, “Золота вуличка”, Мала Країна – острів Кампо, знаменитий Карлів міст з загадуванням бажань. Спільна дегустація чеської кухні (10 євро).

 

6-й день

Сніданок. Виїзд з готелю. Зупинка на обід в Кракові. У подарунок Ви отримаєте двох годинну екскурсію по м. Краків – огляд середньовічних міських фортифікацій з воротами та Барбаканом, Головної Ринкової Площі, Суконних Рядов, Маріацький костел. 18:00 – виїзд з Кракова. 

Вартість програми на дитину/дорослого – 370 Є, консульський збір, послуги і медична страхівка 40 Є

Print Friendly, PDF & Email

 

 

plzen paris-sena 

versalles1 luvr

tour_prague_5496 krakow5