ВЕСНЯНІ КАНІКУЛИ – ЧАС РОЗВІЯТИСЯ 27.03.2014

 27.03.2014

 

 

 

 

ВЕСНЯНІ КАНІКУЛИ – ЧАС РОЗВІЯТИСЯ

КРАКІВ (АКВАПАРК), ВЕЛІЧКА (СОЛЯНІ ПЕЧЕРИ), ЗАТОР (DINOZATORLAND), ЛЯНЦУТ

1-й день. Збір групи в 20.00. Розміщення в автобус євро класу. Місця в автобусі розписані згідно попереднього запису. Переїзд до Україно Польського кордону. Переїзд в Краків.

2-й день. Прибуття в Краків( духовна і культурна столиця Польщі) Оглядова екскурсія: «Старий Краків». Протягом віків тут змішувалися впливи цивілізацій Заходу та Сходу, перетиналися шляхи культур, думок та релігій різних народів. Саме тут знаходиться Вавель – місце коронації польських королів, Маріацький костел з вівтарем Віта Ствоша, найбільший у Європі Ринок, Торгові ряди Сукенніце, а також Ягелонський університет з відомими Collegium Maius. Поселення в готель. Відпочинок з дороги. Запрошуємо відпочити   Краківському Аквапарку. www.parkwodny.pl. Ніч в готелі.

3-й день. Сніданок. Виїзд у Величку. Чудо природи Величка . Величка – невелике місто в 13 кілометрах від Кракова. Тут знаходиться одна з найбільших і найстаріших в Європі соляних копалень. Глибина шахти 340 метрів, а загальна довжина коридорів становить більше 350 кілометрів. З усього світу сюди з’їжджаються туристи, щоб помилуватися підземними красотами шахти. Крім цього, повітря в шахті має лікувальні властивості, під землею обладнаний санаторій. Після обіду факультативно можна відвідати парк DINOZATORLAND.

Повернення в готель. Ніч в готелі.

4-й день. Сніданок. Виїзд в м. Лянцут. Замок в Ланцуті, є одним з найбільш відвідуваних замків у Польщі. Час змилостився над ним, і сьогодні ми маємо одну з найбільш добре збережених резиденцій на сході країни. Крім шикарного замкового палацу збереглися бастіонні фортифікації, цілий комплекс допоміжних будівель і чудовий ботанічний сад. Замок має вигляд чотирьохкутника з чотирма кутовими баштами і внутрішнім дитинцем.

18.00 – виїзд в Україну.

 

Вартість програми 125 Є. Виїзд заплановано на 27 березня 2014 року. 

***оформлення Шенген візи та медичної страхівки – 65 Є(дорослий),дитина до 18 р(25 євро). У Вартості всі екскурсії!!!!!!!!!!!! 

Print Friendly, PDF & Email

 

 

krakow park-wodny-krakow2

velichka2 dinozatorland

lancut