ПРОЩА ДО ЛЮРДУ ТА МОНСЕРРАТ Травень 2014

Травень 2014

 

 

 

 

ПРОЩА ДО ЛЮРДУ (Франція) ТА МОНСЕРРАТ (Іспанія)

 

1-й день. Збір групи в 22.00. Розміщення в автобус євро класу. Місця   розписані згідно попереднього запису. Виїзд з м. Тернопіль. Зупинка на сніданок в Закарпатті. Проходження Україно – Угорського кордону. Переїзд в м. Маріяповч (Угорщина) Молитва перед чудотворною іконою Плачучої Богородиці. Переїзд територією Угорщини. Ніч в транзитному готелі на території Словенії.

2-й день. Сніданок. Виїзд в Італію. Зупинка в Падові. Екскурсійна та духовна програма в Базиліці святого Антонія Падевського. Молитва перед мощами святого Антонія. Відвідання храму св.Юстини. Ніч в готелі на території Італії.

3-й день. Сніданок. Духовна  програма в Генуя. Свята Літургія в Кафедральному Соборі . Вільний час. Вечірній виїзд в Люрд.

4-й день. Ранкове прибуття. Поселення в готель. Короткий відпочинок з дороги. Духовна програма в Люрді. Вечірній похід зі свічками до місця об’яви Богородиці. Спільна молитва. Ніч в готелі.

5-й день. Сніданок. Святкова Літургія в Українському Храмі. Продовження духовної програми в Люрді. Молитовні чування. Хресна дорога. Ніч в готелі.

6-й день. Сніданок. Ранковий виїзд в Монсеррат(Іспанія – паломницький центр Каталонії. Свята Літургія. Духовна програма. Ніч в готелі .

7-й день. Сніданок. Культурна програма в Барселоні. Знайомимось з архітектурою Гауді. Відвідуємо Собор Пресвятої Родини. Духовна програма.  Вечірній виїзд в Італію ( Турин)

8-й день. Прибуття в центр св. Дон Боско. Свята Літургія. Молитовна програма в Кафедральному Соборі Турина, де знаходиться оригінал плащаниці. Екскурсійна програма по місту. Виїзд та поселення в транзитному готелі в Італії.

9-й день. Сніданок. Виїзд в Угорщину. Зупинка в Будапешті. Духовно культурна програма в Базиліці св. Стефана. Прогулянка по місту. Відпочинок в тармалах.   Виїзд в Україну.

 

Виїзд заплановано травні 2014 року.

Пожертва на організацію прощі складає 475 Є

Вартість візи 35 Є + страхівка 10 Є додається.

У програмі паломництва плануємо відвідати:

Маріяповч, Падова, Генуя, Люрд, Монсеррат, Барселона,  Турин, Будапешт.

Виїзд з Тернополя!!! Лише 2 нічні переїзди по Європі!!!

Print Friendly, PDF & Email

 

 

montserrat Notre-Dame de Lourdes

Genua bazilika-budapest