ТРАВНЕВІ ВИХІДНІ НА 4 ДНІ + MULTI SHENGEN VISA 08.05.2014

08.05.2014 

 

 

 

 

ТРАВНЕВІ ВИХІДНІ НА 4 ДНІ + MULTI SHENGEN VISA

Бешенова – Братислава – Відень – Будапешт

1-й день. Збір групи в 21.30. Розміщення в автобус євро класу. Місця   розписані згідно попереднього запису. Виїзд з м. Чернівці / Тернопіль. Переїзд до Ужгорода.

2-й день.  Прибуття в Словаччину близько 11.00. Пропонуємо відвідати Термальний комплекс « Бешенова». Термальний курорт Бешенева знаходиться в курортному селищі в 12 км від міста Ружомберок. Курорт надає цілорічний відпочинок і лікування в прекрасній обстановці в оточенні Низьких Татр.

Термальний курорт Бешенева пропонує відпочинок на протязі цілого року у відкритих басейнах з геотермальної водою і водними атракціонами, у критих басейнах з чистою Водою з підігрівом, і звичайно Веллнесс центр і Релaкс Центр. Ідеально підходить для всіх вікових груп. www.aquapark-besenova.com  Переїзд в Братиславу. Ніч в готелі.

3-й день.  Сніданок. Пропонуємо оглядову пішохідну екскурсію в Старому Місті Братислава.( 2 год.) В обідній час нас чекає Розкішний Відень ( Хофбург, Ратуша, Собор Святого Стефана, Парламент, Школа Іспанської Верхової їзди, Опера, зупинка на солодощі та каву в Café Central…. та незабутній релакс в розважальному Парку Пратер http://www.prater.at/ Віденський Пратер – це найстаріший розважальний парк у світі. Він простягається на величезній території  поміж Дунаєм та Дунайським каналом, відносно недалеко Старого міста. В минулому тут були мисливські ліси та луки, які належали до династії Габсбургів, однак цісар Йосіп ІІ передав у 1766 році ці землі місту для організації розважального парку.

Ніч в готелі Братиславі.

4-й день.  Сніданок. Виїзд в Будапешт. Оглядова автобусна екскурсія в м. Будапешт. Фотопаза на Площі Героїв. Пропонуємо відпочинок в найбільшому аквапарку Угорщини Aquaworld Budapest (3 год.) www.aqua-world.hu

Найбільший у Центральній Європі критий тематичний водно-розважальний комплекс цілий рік забезпечує відвідувачам всіх віків незрівнянне проведення часу. Водні атракціони розташовані під величезним куполом висотою з п’ятиповерховий будинок, діаметр якого досягає 72 м. У такій гігантській чаші вільно розмістилося б навіть сімейство синіх китів – найбільших тварин нашої планети!

Вартість програми  – 175 ЄBB

оформлення Шенген візи та медичної страхівки – 45 Є( по даній програмі в туристів є можливість отримати багаторазову довгострокову туристичну Словацьку візу!!!!!!!!!)